Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Κατέθεσαν υποψηφιότητες για όλες τις Δομές Φιλοξενίας και ο αγώνας κρίνετε αδυσώπητος από πλευράς "γνωριμιών"





Έληξε η προθεσμία για την  διαδικασία για τη στελέχωση των Διοικητών στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στις 28 δομές της Ηπειρωτικής Ελλάδας.
Στις δομές περιλαμβάνονται και οι αυτές της Ηπείρου (Κατσικά, Φιλιππιάδας και Δολιανών).
Αίτηση για τη θέση του Διοικητή στην Φιλιππιάδα μεταξύ των άλλων από ότι μάθαμε  είναι και  από τον Ν.Πρέβεζας  οι συμπολίτες μας :

Γούλας Αθανάσιος  
Παπιγκιώτης  
 Βασίλειος Ζυγούρης  
Γιώργος Ζυγούρης 
Σέβη Κονταξή
Δημήτρης Λάκκας  
Δημήτρης (ΤΑΚΗΣ) Παππάς
Μας λείπουν μάλλον και μερικοί ακόμα στρατηγοί αλλά θα αποκαλυφθούν όταν δεν θα επιλεγούν και θα φωνάζουν για τον τρόπο αξιολόγησης.

Το σίγουρο είναι ότι αξιοκρατικές διαδικασίας δεν προβλέπεται να τηρηθούν και θα έχουμε πολλά απόνερα.
Η ΝΔ μετά τις εκλογές ανακοίνωσε σε όλους τούς τόνους ότι εμείς δεν θα είμαστε σαν τους Συριζαίους και θα υπάρχει μητρώο στελεχών για να επαναφέρουμε την αξιοκρατία  στο κράτος.
Το είδαμε με τους Διοικητές των Νοσοκομείων έκαναν ότι και οι προηγούμενοι και υπερίσχυσε το κομματικό κράτος με στελέχη υψηλής διαβάθμισης στην επετηρίδα του κόμματος!
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των διοικητών στις ανοικτές δομές θα πρέπει να είναι απόφοιτοι σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με ικανότητα και εμπειρία συναφή με τα καθήκοντα της θέσης και γνώση σε καλό επίπεδο, μίας τουλάχιστον ξένης, επίσημης γλώσσας, κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης 
Τώρα με την διαδικτυακή επιμόρφωση μπορούν να περάσουν  από interview  on line και να καταγραφούν με βίντεο όλες οι απαντήσεις τους για να μην λέει ο καθένας μετά ότι θέλει .

Πάντως γίνετε μάχη με Καχριμάνη επικεφαλής που θέλει να βάλει όλους τους δικούς του , με Βόζεμπεργκ που έχει έναν γνωστό στην Φιλιππιάδα, με έναν Σαμαρικό Υποψήφιο λόγω Βουλευτή , κάτι απόστρατους στρατηγούς μέσω Επιτελείων ,και  άλλοι θέλουν να ξεθάψουν το μητρώο στελεχών του κόμματος, αν το βρούνε....
Αν πάντως κυριαρχήσει η αξιοκρατία το άλλο φύλο θα έχει τον πρώτο λόγο  και λόγω προσόντων και λόγω Αλέκου..... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!