Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Μας κουνάν και το χέρι οι εκπρόσωποι των τραπεζών αντί να ντρέπονται


Μας μάλωσε με αυστηρό ύφος αυτή η υπεύθυνη των τραπεζών. Και μετά δεν μας είπε τίποτα, για το τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι αυτοί. Η γελοία.

-Δεν παγώσατε, ούτε αναστείλατε τις δόσεις των στεγαστικών δανείων στις τράπεζες. Ούτε τις δόσεις γενικότερα.

-Εχετε αφήσει τις εισπρακτικές να κατατρομοκρατούν τους ηλικιωμένους οτι θα χάσουν τις ρυθμίσεις των δανείων τους.

-Δεν δέχεστε πληρωμή στο ταμείο αλλά μόνο ebanking και ούτε αναλήψεις κάτω των 400 ευρώ από το ταμείο πάρα μόνο με καρτα (από προχθές ξαφνικά και ντροπή σας).

-Δεν έχετε κάνει ευρεία μαθήματα ψηφιακής εκπαίδευσης για άνω των 50 σε όλο τον πληθυσμό όπως έκαναν πριν δεκαετίες άλλες χώρες. Και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει.

-Στην κρίσιμη αυτή ώρα δεν βγάζετε ΕΝΑΝ υπάλληλο σας, να βγει έξω να δώσει χαρτάκια με τις σειρές προτεραιότητας στον κόσμο που για ώρες ταλαιπωρείται. Σαν να έρχονται στις τράπεζές σας για να διασκεδάσουν.

Και καθυβρίζετε, ως ασυνείδητους πολίτες, τους πατεράδες και τις μητέρες σας που πήγαν με αγωνία στα καταστήματα να πληρώσουν τις δόσεις τους.

Η εξουσία είναι μεγάλη ευθύνη δεν είναι μαγκιά. Και τις τράπεζες τις χρυσοπληρώσαμε δεκαετίες τώρα και τις χρυσοπληρώνουμε ακομη για να μας εξυπηρετούν, όχι για να μας κάνουν τους νταβατζήδες. Λίγη ντροπή δε βλάπτει. Αγγελική Τριαρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!