Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Οι "ενδείξεις" κυκλοφόρησαν πρόσφατα, απ τις εκδόσεις Αγγελάκη. Συγγραφέας Νίκος Καραδήμας


 

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία διανθισμένη με στοιχεία μυθοπλασίας. Εκτυλίσσεται στην γη των Εσπερίδων (Άρτα) με ενδιάμεσο σταθμό τη λίμνη Κερκίνη στην δεκαετία του 70. Στο αποκορύφωμα της απλώνεται η πλοκή του έργου, στην κεντρική Ευρώπη και σε πόλεις που διαθέτουν ποτάμια (Πάδος, Δούναβης).


Περιγραφή

Μια κρυμμένη επιστολή στο παλιό σερβάν, κληροδότημα μιας άτυπης αδερφομοιρασιάς έμελλε να δρομολογήσει απρόσμενες εξελίξεις.
Η σχέση του Νικηφόρου με τη Λυδία, αποκτούσε υπόσταση, στη δεκαετία του εβδομήντα, στην παροπλισμένη ωχρά ντρεζίνα. Τίποτα δεν προμήνυε, μέχρι τότε, την ανεξήγητη γονιδιακή αλληλουχία.
Το σχεδιασμένο σκαρίφημα στο οξειδωμένο εσωτερικό της, έσβησε με την αμμοβολή, στο μουσείο που εκτέθηκε το σπάνιο τροχήλατο.
Το ονειρικό ταξίδι στη σμίξη του Σάβα με τον Δούναβη, τελικά πραγματοποιήθηκε τον καιρό του πολέμου.
Το κορίτσι απ’ την παραλία της Μάρπησσας, η Ερατώ, επιχείρησε ειλικρινά να εγκλωβίσει τη συναισθηματική του άπνοια, μετουσιώνοντάς τη, σε ζωτική νηνεμία.
Το αυτοάνοσο νόσημα, σύντομα την οδήγησε εκ του ασφαλούς, στην κλινική αποκατάστασης της Βόρειας Θάλασσας.
Την παράσταση τελικά θα την κλέψει η νεότερή του και πολυτάλαντη Μιλένα. Η ερευνήτρια, πριν εγκαταλείψει οριστικά τον μικροσκοπικό της φακό, θα διαπιστώσει τη μεντελική σχέση.

Μπορείτε να το αναζητήσετε σε βιβλιοπωλεία της περιοχής και όχι μόνο, η από την αναζήτηση του συστήματος που διαθέτουν η εναλλακτικά από τις εκδόσεις Αγγελάκη στο παρακάτω link.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΔΗΜΑ

karadimasΝίκος Καραδήμας

Ο Νίκος Καραδήμας γεννήθηκε στην Άρτα και είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, αποστρατευθείς στις αρχές του 2020. Αρκετά χρόνια της θητείας του, υπηρέτησε σε Διευθύνσεις και Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας στην Αττική και άσκησε καθήκοντα Διοικητή σε Τμήματα Ασφαλείας.

Διετέλεσε μέλος συντακτικών ομάδων, σε αρκετά αστυνομικά έντυπα ποικίλης ύλης, αρχισυντάκτης και εκδότης για μια πενταετία μηνιαίας συνδικαλιστικής έκδοσης.

Πραγματεύτηκε και εξέδωσε μελέτες, για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα των ενστόλων. Διατέλεσε μέλος Δ.Σ. καθώς αντιπρόεδρος και γραμματέας σε πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές ενώσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!