Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

37 νέα κρούσματα στην Ήπειρο, 24 στο Νομό Ιωαννίνων



 Με 37 νέα κρούσματα ξεκίνησε η εβδομάδα για την Ήπειρο. Ο Μάρτιος αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολος μήνας για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή. Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι ελεγχόμενη ωστόσο είναι εμφανής η πίεση που δέχονται οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μικρότερος από αυτόν των προηγούμενων ημερών όμως κατά κανόνα διεξάγονται και λιγότερα τεστ τις Κυριακές καθώς τα στοιχεία που ανακοινώνονται αφορούν το διάστημα από τις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής ως τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η κατανομή αναλυτικά

Σύμφωνα με τα στοιχεία γεωγραφικής κατανομής που περιλαμβάνονται στην ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί κατανέμονται:

Νομός Άρτας 4

Νομός Θεσπρωτίας 5

Νομός Ιωαννίνων 24

Νομός Πρέβεζας 4

Για το Νομό Άρτας ο μέσος όρος κρουσμάτων των τελευταίων επτά ημερών υπολογίζεται σε 4,57 ενώ τα κρούσματα ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού σε 5,89.

Για το Νομό Θεσπρωτίας ο μέσος όρος των τελευταίων επτά ημερών είναι 5,71 και τα κρούσματα ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού ανέρχονται σε 11,47.

Για το Νομό Ιωαννίνων ο μέσος όρος κρουσμάτων των τελευταίων επτά ημερών υπολογίζεται σε 23,57 και τα κρούσματα ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού σε 14,29.

Για το Νομό Πρέβεζας ο μέσος όρος κρουσμάτων τις τελευταίες επτά ημέρες είναι 4 και τα κρούσματα ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού 6,96.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!