Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ο επικήδειος για τον Διομήδη Τσιμπερλένιο από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, Μιχάλη Νικολάου



 «Αγαπημένε μας Διομήδη

Μεγάλος ο πόνος και  βαριά  η θλίψη μας, σ’ αυτόν τον ύστατο αποχαιρετισμό, για όλους εμάς, τους συναδέλφους Δικηγόρους και φίλους σου.

Είχες το χάρισμα των ξεχωριστών ανθρώπων, που έχουν  αποφασίσει ότι η ζωή αξίζει όταν δημιουργείς, όταν αισθάνεσαι, όταν αγωνίζεσαι και όταν προσφέρεις. Και όλα αυτά, συγκρότησαν μια εξαίρετη  επιστημονική και κοινωνική προσωπικότητα. Αγωνιζόσουν με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ασίγαστο πάθος, τόσο στον επιστημονικό όσο και στον κοινωνικό στίβο.

Ο Διομήδης, γεννήθηκε και ανατράφηκε στην Άρτα, από γονείς, που του δίδαξαν την εντιμότητα, την εργατικότητα και την συνέπεια.

Σπούδασε Νομικά στη Ρουμανία και διορίστηκε Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Άρτας στις 05-07-2001  και προήχθη σε Δικηγόρο παρ’ Εφέταις την 12-07-2011.

Τίμησε την ιδιότητα του μαχόμενου Δικηγόρου στις δικαστικές αίθουσες της Άρτας. Ο Διομήδης πάντα πορευόταν όρθιος. Με γνώμονα και τρόπο ζωής το πάθος   την αξιοπρέπεια,  την εργατικότητα, την δοτικότητα, τον αλτρουισμό, κατέκτησε τον σεβασμό και την αναγνώριση των ανθρώπων και της κοινωνίας.

    Τίμησε την ιδιότητα του υπεύθυνου Πολίτη.

    Τίμησε τους θεσμούς, ως υποψήφιος και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Νομαρχίας και Περιφέρειας), όπου επί σειρά ετών υπηρέτησε  με το ίδιο πάθος, όπως και την επιστήμη του, με πάθος και μαχητικότητα, υπερασπίζοντας τις θέσεις του και τα δικαιώματα των  δημοτών.

Συνέδεσε τη ζωή του με την αγαπημένη σύζυγό του Κική και δημιούργησαν μια ευτυχισμένη οικογένεια, μαζί με τον μονάκριβό τους γιο, τον Κωνσταντίνο. Με αξιοπρέπεια και πείσμα, μαχόταν σε όλους του τομείς, λες και είχε προαισθανθεί ότι η ζωή του θα ήταν τόσο σύντομη.

Όλοι εμείς οι συνάδελφοί του Δικηγόροι είμαστε περήφανοι που συμπορευτήκαμε στην Επιστήμη, τους Θεσμούς και την Κοινωνία, με το Διομήδη. Και είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια του.

Στη σύζυγο και στο παιδί του, στους γονείς του Κωνσταντίνο και Βασιλική, στα αδέλφια του Θεοφάνη και Χρήστο, και στους λοιπούς οικείους του, εκφράζουμε την βαθύτατη λύπη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!