Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Νοσταλγούν επάνοδο του Μιχάλη Κατραχούρα για Δήμαρχο στον Δήμο Ζηρού !


 Ο πρώην δήμαρχος Φιλιππιάδας Μιχάλης Κατραχούρας, πιέζεται να δραστηριοποιηθεί ξανά …μετά από παρότρυνση επιφανούς στελέχους της αντιπολίτευσης   νυν δημοτικό σύμβουλο!

Η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», είναι ίσως η μόνη αυτοδιοικητική παράταξη στην ευρύτερη περιοχή, που λειτούργησε συνεχόμενα δέκα εφτά (17) χρόνια (ιδρύθηκε το 1989 και ανέστειλε την λειτουργία της, το 2006) και έχει στον απολογισμό της, σημαντικές παρεμβάσεις, αλλά και εκλογικές επιτυχίες, οι οποίες σημάδεψαν τον τότε Δήμο Φιλιππιάδας και φυσικά την ευρύτερη περιοχή.

Γνωστό είναι πως επικεφαλής της εν λόγω αυτοδιοικητικής παράταξης, είναι ο πρώην δήμαρχος Φιλιππιάδας Μιχάλης Κατραχούρας, ο οποίος εισηγήθηκε την αναστολή της λειτουργία της, το 2006, μιας και είχε αποφασίσει να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, και ας λένε οι κακές οι γλώσσες  έβγαλε την υποχρέωση απέναντι στον πρώην Δήμαρχο Γιολδάση που τον στήριξε δύο φορές να εκλεγεί!

Μπορεί όμως, η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», να ανέστειλε την λειτουργία της, αυτό δεν σήμαινε πως ανεστάλη και το ενδιαφέρον του επικεφαλής της για τα κοινά και κυρίως του Δήμου Φιλιππιάδας και ακολούθως του Δήμου Ζηρού γιατί ο Μιχάλης έχει καθημερινές επαφές με όλους τους πολίτες και επαγγελματίες (ιδίως ιδιοκτήτες ταξί) και ενημερώνεται τακτικά από το OpenGov.gr

Αποτέλεσμα αυτής της ουσιαστικής ενασχόλησης του Μιχάλη Κατραχούρα με τα δημοτικά πράγματα, είναι και οι πολλές συζητήσεις που κάνει με τους πολίτες. 

Αυτοί με κάθε ευκαιρία και υπό το βάρος της νυν δημοτικής αρχής που τρέχει κάθε μέρα στα Γιάννενα και λείπει από την Φιλιππιάδα, ζητούν απ’ τον Μιχάλη Κατραχούρα να αναλάβει πρωτοβουλία, για να ενεργοποιηθεί και πάλι, με την συμμετοχή παλαιών και νέων στελεχών, τα οποία ήδη σκέφτονται σοβαρά την εξέλιξη αυτή. 

Τα στελέχη αυτά, δεν είναι μόνο απ’ την Φιλιππιάδα αλλά και από την Λάκκα με επικεφαλής πρώην δημοτικό υπάλληλο που  είναι γαμπρός στην Φιλιππιάδα, του δίνουν βήμα και τον στηρίζουν να ξανακατέβει   για Δήμαρχος!

Δεν θα ήταν υπερβολή, πως μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκδηλώνεται από αυτούς τους πολίτες της Λάκκας, οι οποίοι πολύ τακτικά συνομιλούν με τον Μιχάλη Κατραχούρα.

 Ασφαλείς, όπως πάντα, οι πληροφορίες του «ZIROSGR» και αναφέρουν, αν και δεν το δηλώνει ο ίδιος ο Μιχάλης Κατραχούρας, πως σκέφτεται σοβαρά να βγει μπροστά και να συντονίσει την αγωνία των συμπολιτών του , να γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις για τα πολλά προβλήματα του Δήμου Ζηρού, για τα οποία δυστυχώς κανένας δεν μιλάει σήμερα λόγω απουσίας δημιουργικής αντιπολίτευσης!

Στις επόμενες μέρες , θα φροντίσουμε να έχουμε μια επικοινωνία με τον πρώην δήμαρχο Μιχάλη Κατραχούρα και δεν αποκλείουμε να έχουμε σημαντικές εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!