Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Δόξα Ωρωπού-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0 (φωτορεπορτάζ)

    Κωνσταντίνος Κολιός
Δόξα Ωρωπού-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0 (φωτορεπορτάζ)
Η ομάδα του Εθνικού έμεινε στο 0-0 στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι σήμερα στον Ωρωπό απέναντι στη Δόξα, σε ένα ματς που προβλημάτισε με την απόδοση του.
Ο Εθνικός είχε μια ανούσια και «φλύαρη» κατοχή της μπάλας, αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στο να δημιουργήσει κάποια καλή φάση. Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Γιάννος επιχείρησε κάποιες αλλαγές, ωστόσο, δεν άλλαξαν πολλά στο σκηνικό του αγώνα. Από την άλλη πλευρά λόγους για να χαμογελά μετά το δεύτερο φιλικό έχει ο προπονητής της Δόξας Ωρωπού Λευτέρης Τρούλλης, ο οποίος είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται πολύ καλά απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των «κυανόλευκων» και στο 4΄ λεπτό η Δόξα είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ όταν σουτ του Λευτέρη Τρούλλη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σιαράβα.
Διαιτητής του παιχνιδιού ο Σπυράκος με βοηθούς τον Γκλιάτη και την Μαυροκέφαλου.
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ (Λευτέρης Τρούλλης):Λιάσκος Α., Τρούλλης, Κροκίδας, Μαντούσης, Τσιφλίδης, Τζιόκας, Κοντογεώργος Γ., Λιάσκος Ρ., Λύγκουρης, Μπρούβας, Διαμάντης.
Έπαιξαν και οι:Νταλιάρδας, Τσέλα, Λιόντης, Ριστάνης, καρύδης, Λαμκάϊ, Ναστούλης, Κάππας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος):Σιαράβας, Γατσέλος, Πάνου, Διαμαντόπουλος, Λέντζος, Δάρδας, Κολιός Π., Γήττας, Κολιάκης, Λάππας, και ο υπό δοκιμή PeterChinyere.
Έπαιξαν και οι:Κολιός Γ., Νικολάου Σ., Ρακόπουλος, Νικολάου Γ., Τζιάκος, Φαρμάκης, Πάνος, Κασαδούρος, Γιαννούλης, Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!