Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε στην Πάργα ο Αντώνης Νάστας

NASTAS ORKOMOSIA
Αποφασισμένος για σκληρή δουλειά ώστε να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος για το δήμο Πάργας εμφανίστηκε ο νέος δήμαρχος Αντώνης Νάστας κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών συμβούλων.
Στην τελετή της ορκωμοσίας που έγινε το βράδυ του Σαββάτου παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, όπως επίσης ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης και ο Υφυπουργός Εργασίας Αντώνης Μπέζας.

Ο κ. Νάστας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι κάτοικοι του Δήμου Πάργας στις εκλογές του Μαίου και δεσμεύτηκε να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η περιοχή να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης.
Βασική προτεραιότητα για τον ίδιο θα αποτελέσει η ολοκλήρωση των υποδομών, καθώς τα τελευταία τριάμισι χρόνια, χάθηκε χρόνος κι ευκαιρίες όπως και η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Αθανάσιος Λιόλιος, μην έχοντας να αναφερθεί σε έργα επί θητείας του ή σε προετοιμασία για τη νέα περίοδο, επέλεξε να δώσει συμβουλές!!! Συμβουλές χωρίς αντίκρισμα καθώς στην περίπτωση του τα λόγια και οι πράξεις απέχουν...χιλιόμετρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!