Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  
Πίστη στους νόμους κι αφοσίωση στο καθήκον ορκίστηκε την Κυριακή το απόγευμα 24 Αυγούστου ο νέος Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής και το νέο Δ.Σ Ζηρού.
Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Δημαρχείου με την παρουσία εκατοντάδων δημοτών και χοροστατούντος του μητροπολίτη Νικοπόλεως Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου.
Ο νέος δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής ευχαρίστησε για τη μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση και έδωσε το στίγμα της διοίκησης που θα ασκήσει. «Οφείλουμε να πορευτούμε με σύνεση, ευελιξία και αποφασιστικότητα» τόνισε ,ζητώντας από τους δημοτικούς συμβούλους του να εργαστούν αθόρυβα και με ήθος.  Κάνοντας επίκληση και στη συνεργασία των άλλων παρατάξεων εντός του Δ.Σ. δήλωσε: «Συμπολίτευση κι αντιπολίτευση οφείλουμε να βρούμε τους κώδικες συνεργασίας για το καλό του δήμου, ξεπερνώντας διαχωριστικές γραμμές και προκαταλήψεις…»
Αναφορά έκανε ο κ. Καλαντζής και στο προσωπικό του δήμου λέγοντας πως παρότι είναι ελλιπές είναι αξιόλογο κι αξιόμαχο γι αυτό πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του δημότη προς τις υπηρεσίες του δήμου.
Η νέα δημοτική αρχή φιλοδοξεί «να σηκώσει από τον καναπέ τους δημιουργικούς πολίτες» και επιζητά τη συνεργασία με τις προτάσεις και την κατανόηση όλων για να υλοποιήσει πλήρως το προεκλογικό της πρόγραμμα.

Ο κ. Καλαντζής δεσμεύτηκε δημόσια κι ως Δήμαρχος πια για ένα νέο πρότυπο άσκησης εξουσίας στο δήμο. Με συστηματική δουλειά του ίδιου και των συνεργατών του, με διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!