Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ο Σύλλογος Πολυσταφυλιτών ευχαριστεί χορηγούς και υποστηρικτές των καλοκαιρινών εκδηλώσεων


 ΑΝΑΚΟΙΟΝΩΣΗ 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας, σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων ΠΙNΔΟΣ, ο οποίος ήταν βασικός χορηγός του 6ου RIVER PARTY στον ποταμό Αχέροντα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας το βράδυ της 12ης Αυγούστου, αλλά του παραδοσιακού γλεντιού που έγινε στην πλατεία του χωριού το Σάββατο 16 Αυγούστου.
Επίσης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος που αφιλοκερδώς έπαιξαν και τραγούδησαν για την διασκέδαση των συγχωριανών και των φίλων αλλά και για την ενίσχυση του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.
Ακόμη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας ευχαριστεί για μία ακόμη φορά, όλους τους χορηγούς επικοινωνίας  που ήταν το www.Hpeiros.gr (www.ipiros.gr), το www.epiruspost.gr, το www.pamepreveza.gr, το www.atpreveza.gr, το www.Cobrasports.gr, το www.JOINMAGAZINE.gr, και το MUSICRADIO.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το 6ο RIVER PARTY που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Σύλλογος Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας στον ποταμό Αχέροντας διατήρησε, για μία ακόμη φορά ψηλά τα σκήπτρα των θερινών μας διασκεδάσεων και δίκαια πλέον συγκαταλέγεται στα πέντε καλύτερα RIVER PARTY, όλης της χώρας, όπως το κατέταξε μεγάλης κυκλοφορίας, εφημερίδα των Αθηνών. Στις 12 Αυγούστου, εκατοντάδες νέες και νέοι έδωσαν ζωηρό παρών στο 6ο RIVER PARTY στις όχθες του μυθικού ποταμού Αχέροντα και απόλαυσαν μία μαγική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, διασκέδασε και η δημοφιλής και καταξιωμένη ηπειρώτισσα ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου.
Tην Πέμπτη 14 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά, ενώ το Σάββατο 16 Αυγούστου το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο πλέον, παραδοσιακό γλέντι του χωριού. Ενδιάμεσος σταθμός αυτών των εκδηλώσεων το ημερήσιο γλέντι στο παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίας, το οποίο έχει τη μορφή ανταμώματος των απανταχού Πολυσταφυλιτών.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!