Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Επιστρέφετε σε εποχές που εσείς χαρακτηρίσατε εγκληματικές για τη χώρα! Οι πράξεις αυτές αποτελούν μίασμα της Αριστεράς.

                         ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΜΕ

                            (ΒΟΗΘΑΓΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!)

ΓΙΑΤΙ ΝΕΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ 

ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ......ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ  ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!!!!!

Όσο περισσότερους μετακλητούς υπαλλήλους έχει κυβέρνηση, τόσα περισσότερα χρήματα μπαίνουν στο ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ;
Δείτε τι προβλέπει το καταστατικό!
   
     Επειδή μιλάμε για Πολιτική  και ηθική στην Πολιτική, πρέπει να γίνει κατανοητό πως η Πολιτική ασκείται  από πρόσωπα, τους Πολιτικούς.  Άρα δεν είναι μία αφηρημένη έννοια, είναι η θεωρία ( όραμα, σχεδιασμός, έργα, δράσεις, αποτελεσματικότητα) σε εφαρμογή, την οποία εκτελούν για να έχει αποτέλεσμα η Πολιτική, προς όφελος ΟΛΩΝ των πολιτών και γενικότερα της κοινωνίας!
Αυτά τα πρόσωπα  πρέπει να είναι ικανά, να διακρίνονται για τις περιβόητες αξίες που καθημερινά γίνεται πολύς λόγος αλλά ουδείς τις υπηρετεί όπως θα έπρεπε στην Πολιτική και να στελεχώνονται από συνεργάτες και συμβούλους, όπου απαιτείται και είναι εφικτό.
 Επιπλέον πρέπει να υπηρετούν τις αρχές της ισοπολιτείας, της ισονομίας, της αξιοκρατίας, της ίσης μεταχείρισης των πολιτών, ο δημόσιος λόγος τους να είναι σύμφωνος με τα έργα τους και να αποδεικνύουν έτσι πως τίποτε από όσα είπαν δεν είναι μη συμβατά μεταξύ τους. Κυρίως τον πολίτη να τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό και ισότιμα.
 Οι πολιτικοί μας είναι δικά μας παιδιά, δικοί μας άνθρωποι,  Έλληνες που ασκούν κοινοβουλευτικό έργο για να υπηρετούν τη χώρα μας και αμείβονται. Δικαίως και απολύτως θεμιτό.
Το αδύνατο σημείο έγκειται όμως εάν χρησιμοποιούν αυτό τους το προνόμιο και για ίδιον όφελος! Εδώ είναι που ξεκινά ο φαύλος κύκλος.
Εάν επιβαρύνουν  τον κρατικό κορμπανά οι αντιμισθίες των ειδικών συμβούλων, όταν μιλάμε για την αυτοδιοίκηση, επίσης το ίδιο συμβαίνει και σε κυβερνητικό επίπεδο και μάλιστα τη στιγμή που η χώρα μας βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει την οικονομική εξαθλίωση με τον κίνδυνο της χρεωκοπίας μπροστά μας. Άρα τον ίδιο προβληματισμό θα μπορούσαμε να εκφράσουμε και για τους συνεχείς διορισμούς συγγενών, και «ημετέρων»- δικών τους παιδιών με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΕΛ, που έχει πάρει τη μορφή ενός πάρτι σε όλα τα υπουργεία, για να στελεχώσουν δήθεν την απογυμνωμένη δημόσια διοίκηση.
 Άρα τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

Δεν αμφισβητούμε την σημασία και την προσφορά των στελεχών είτε λέγονται ειδικοί σύμβουλοι είτε λέγονται επιστημονικοί συνεργάτες. Κρίνονται σημαντικοί και αναγκαίοι πολλές φορές όταν θέλουμε να έχουμε αποτελεσματικό έργο  για σχεδιασμό ανάπτυξης και αναβάθμιση  λειτουργίας του κράτους.
Δεν είναι κακό και σε κυβερνητικό επίπεδο να διορίζονται σε κάποιες θέσεις άνθρωποι- πολίτες της χώρας μας που μπορούν να προσφέρουν με τις επιστημονικές τους γνώσεις και την εμπειρία τους στο κυβερνητικό έργο.
Το αδύνατο σημείο όμως και όλο το πρόβλημα ξεκινά όταν μία κυβέρνηση όπως η αποκαλούμενη «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,  κουβαλώντας μια ιστορία  που είναι στενά συνυφασμένη με τον Λαό, καθώς εκείνος  έβλεπε πως εκεί θα έβρισκε αποκούμπι ο αδικημένος, ο άνεργος, ο μεροκαματιάρης, ο μικροσυνταξιούχος, ο αγρότης, ο φοροχτυπημένος μακριά από τη γάγγραινα του καπιταλισμού, τώρα και ετούτη η πρώτη Αριστερή κυβέρνηση να μην εκφράζει:
 το Διαφορετικό,
την Καινοτομία,
 την Ανατροπή,
την Αξιοκρατία,
 την Ισότιμη μεταχείριση των πολιτών,

  Και για να γίνουμε πιο σαφείς σας ερωτώ:
Είναι δυνατόν να βλέπουμε ιδιαίτερη μεταχείριση πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Βλέπε περίπτωση αδελφού βουλευτή και όχι μόνο! . Πόσες φορές εσείς είχατε ασκήσει έντονη κριτική για παρόμοιες παλιότερες τέτοιες τακτικές; Μία από τα ίδια λοιπόν; Αυτό ήθελε να δει ο ελληνικός λαός από τους εκπροσώπους του στη Βουλή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Σας απαντώ με ευθύτητα:  «Όχι».
Χαρακτηρίζεσται αριστεροί για να κυβερνήσετε με τη διακήρυξη του κόμματός σας που μιλά για κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό, κοινωνικούς αγώνες και διεκδίκηση χαμένων κοινωνικών δικαιωμάτων και όχι για εύνοια συγγενικών και φιλικών προσώπων και δημιουργίας κομματικού μηχανισμού. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!