Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κουστούμι
Με ΑΓΑΠΗ!
Ήταν μια υπέροχη διαδρομή με πολλή αγάπη. Γνώρισα πολλούς νέους φίλους και σκοπεύω να τιμήσω αυτή τη σχέση. Το πρώτο πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι εάν δεν δημιουργηθεί ρεύμα, χωρίς το στόχο της κεντρικής εξουσίας, οι ιδέες και οι προτάσεις δεν ακούγονται καθαρά. Στις εκλογές επιχείρησα να διευρύνω την δύναμη του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να αυξήσουμε την πολιτική μας επιρροή. Γιατί στόχος δεν ήταν να μοιράσουμε τα λίγα ιμάτιά μας. Με βάση τα αποτελέσματα ο στόχος επιτεύχθηκε και το Κίνημα Αλλαγής έβγαλε και πάλι έδρα στην Άρτα. Συγχαρητήρια στον Χρήστο Γκόκα για την εκλογή! Συνεχίζουμε!
Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους φίλους και τους παλαιούς συντρόφους που με στήριξαν και από τώρα σας καλώ στο ραντεβού για νέους αγώνες.
Σας τιμώ και σας ευχαριστώ για την επιλογή σας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι αυτό. Νιώθω ικανοποιημένος από αυτή τη νέα διαδρομή που ξεκινήσαμε μαζί. Προσδοκώ σε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με προτάσεις, αισιοδοξία, αλληλεγγύη και ελπίδα για τον τόπο μας και τη νέα γενιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!