Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Η Ελληνική και η ξένη μουσική, ακούγονται δυνατά στην Κεντρική Πλατεία Γοργομύλου!


Η ελληνική και η ξένη μουσική την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Αυγούστου ακούγονται δυνατά στην Κεντρική Πλατεία Γοργομύλου Πρεβέζης του Δήμου Zηρού στο πλαίσιο του 16 ου Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino» που διοργανώνει ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής. Συμμετέχουν:

Παρασκευή 2 Αυγούστου
Την σκηνή ανοίγουν οι Unan Ahtarma και στην συνέχεια έρχονται οι Αυτόπτες Μάρτυρες που θα δώσουν την σκυτάλη στον μοναδικό ΟΡΦΕΑ ΠΕΡΙΔΗ.
Σάββατο 3 Αυγούστου 
Την σκηνή ανοίγει ο Stuart Craig με αφιέρωμα στους AC/DC. Συνεχίζει ο GEORGE GAKIS & sticky fingers με αφιέρωμα στους THE ROLLING STONES. Στη συνέχεια ανεβαίνουν στην σκηνή οι BLACK STRAT BAND με αφιέρωμα στους PINK FLOYD και τέλος οι THE BLUES PEOPLE με αφιέρωμα στους ZZ TOP. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές ακολούθησαν μια άκρως ευέλικτη πολιτική για τα εισιτήρια. Η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 10 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η προπώληση για την πρώτη ημέρα είναι 8 ευρώ και το εισιτήριο στην είσοδο είναι 10 ευρώ. Την δεύτερη ημέρα, η είσοδος είναι 3 ευρώ. Ώρα έναρξης: 20:30 Σημεία προπώλησης: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης Πυρσινέλα 11 Giorgio music shop Στοά Ορφέα Βιβλιοπωλείο Χαρτέξ κεντρική πλατεία ΑΡΤΑΗ πολυθρόνα του Νίτσε φιλελλήνων 24 Home cinema Ελ. Βενιζέλου & Αράχθου ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ Οπτικά Ταγκαρέλης 28 ης Οκτωβρίου & Ναπ. Ζέρβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!