Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Το πρώτο από τα έξι ηλεκτρικά οχήματα που εξασφάλισε η δημοτική αρχή Καλαντζή, παραλήφθηκε από τον Δήμο Ζηρού

 



Το πρώτο από τα έξι ηλεκτρικά οχήματα που εξασφάλισε η  δημοτική αρχή Καλαντζή, παραλήφθηκε σήμερα από τον Δήμο Ζηρού για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ ΑμεΑ. 

Το πρώτο από τα έξι ηλεκτροκίνητα οχήματα (υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για 2 μικρά και 4 μεγάλα, καθώς και 6 φορτιστές) που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη δημοτική αρχή με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και τον Άξονα Προτεραιότητας “Περιβάλλον”, παραλήφθηκε σήμερα από τον Δήμο Ζηρού. 

(Δείτε αναλυτικά τις ώριμες προτάσεις προς χρηματοδότηση που είχαν υποβληθεί από την δημοτική αρχή Καλαντζή πριν από τρία χρόνια, Δήμος Ζηρού: Οι οχτώ πρώτες προτάσεις που υποβλήθηκαν προς χρηματοδότηση στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Δήμος Ζηρού: Έγκριση 39.680 € από το «Πράσινο Ταμείο» για «Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων»)

Πρόκειται για ένα μικρό λεωφορείο, τύπου van εννιά θέσεων, το οποίο θα εξυπηρετεί τη μεταφορά ωφελούμενων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία. Τόσο για το έργο ίδρυσης και λειτουργίας ΚΔΑΠ ΑμεΑ, όσο για την προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και φορτιστών που εντάσσουν τον Δήμο Ζηρού στη νέα σύγχρονη εποχή εξασφαλίστηκαν με τις συντονισμένες ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής. 

Έτσι λοιπόν, πέραν από τους πανηγυρισμούς και την διαφήμιση της δημοτικής αρχής προς την “ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ”....για την τάξη των πραγμάτων οφείλουμε να αναφέρουμε τα γεγονότα ως έχουν και ποιοι εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα !

H ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Ζυγούρη για την απόκτηση του οχήματος:

"Ένα μίνι λεωφορείο που θα βοηθήσει το σημαντικό έργο του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ζηρού αποκτήθηκε σήμερα. Οι μετακινήσεις των παιδιών γίνονται πιο εύκολες, με το νέο όχημα που αποκτήθηκε από την “ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ” και το οποίο είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Να σημειωθεί οτι το όχημα διαθέτει και ράμπα μεταφοράς ΑμΕΑ για να καλύπτει τις ανάγκες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!