Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Μετά από 10 χρόνια ξαναγιορτάζει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική η Αναγέννηση Άρτας!!

!Μετά από 10 χρόνια ξαναγιορτάζει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική η Αναγέννηση Άρτας που κέρδισε με 4-0 την Ιτέα. Μετά από τρία χρόνια προσπάθειας και περιπλάνησης στο τοπικό πρωτάθλημα, η Αναγέννηση επιστρέφει στα Εθνικά πρωταθλήματα. Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε την άνοδο, στο τελευταίο παιχνίδι των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ, η Αναγέννηση που πανηγυρίζει την άνοδο και επιστροφή στη Γ΄ Εθνική κερδίζοντας με 4-0 τον Αστέρα Ιτέα. Η υπόθεση άνοδος ήταν στα χέρια της Αναγέννησης και το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να νικήσει τον Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική.Αυτό έγινε και θα λέγαμε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η αρτινή ομάδα κατάφερε και ξεκίνησε την αναμέτρηση με γκολ από τα αποδυτήρια, στην πρώτη κιόλας φάση της αναμέτρησης, κερδίζοντας κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Σταμούλης και ο Λέντζος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση.Το 2-0 ήρθε στο 18΄ με κεφαλιά του Μπόμπορη μετά από σέντρα του Τάσσου και στο 24΄ ο Χρηστογιάννης με απευθείας φάουλ έκανε το 3-0 στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Αλεξανδρή. Η κυριαρχία της Αναγέννησης συνεχίστηκε και για το υπόλοιπο του ημιχρόνου ενώ η Ιτέα δεν μπόρεσε να αντιδράσει ούτε στιγμή.Στην επανάληψη η εικόνα του
παιχνιδιού ήταν ίδια ενώ από το 56΄ η αρτινή ομάδα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα αφού ο Δελής αντίκρισε την απευθείας κόκκινη για εξύβριση. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 75΄ μετά από σέντρα του Σταμούλη, ο Μπόμπορης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Γρατσάνη ήταν η αφορμή για τρελούς πανηγυρισμούς για την Αναγέννηση και τους 1000 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο.Συνθέσεις:
Αναγένννηση (Δ. Μπαλάφας): Νικολάου, Τρομπούκης, Χρηστογιάννης, Λυτός (84΄ Μπέτσας), Παπαρούνης, Λέντζος, Γούλας (79΄ Τριαντάφυλλος), Νικοπολίδης, Τάσσος (63΄ Βερλέκης), Σταμούλης, Μπόμπορης.
Αστέρας Ιτέας (Γ. Λύτρας): Αλεξανδρής, Σινγκούρ, Παπαγεωργίου, Κέβιν, Δελής, Ιωάννου (88΄ Χρόνης), Κουβέλης, Βάσος (46΄ Χάιδος), Χαρδαλούπας, Τοπούζι, Πολυζωϊδης (84΄ Βήχος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!