Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Εθνικός Φιλιππιάδας

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε η νέα διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας, η οποία παράλληλα ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο Βαγγέλη Γατσέλο (φωτο), ο οποίος θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους «κυανόλευκους».
Η πρώτη χρονικά μεταγραφή ήταν αυτή του24χρονου (17/06/1990) αμυντικού Κώστα Πάνου, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Ο Πάνου επιστρέφει στον Εθνικό, καθώς το 2007 είχε αποκτηθεί από τον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική με την φανέλα της Φιλιππιάδας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΑΟ Φιλοθέης και Κεραυνό Θεσπρωτικού.
Στο δυναμικό του Εθνικού Φιλιππιάδας ανήκει πλέον και ο Παναγιώτης Μακρής, που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Άρη Αιτωλικού. Ο26χρονος (20/12/1988) αμυντικός μέσος έκανε πέρυσι μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Άρη Αιτωλικού, όπου μάλιστα εκτός από τα ανασταλτικά του καθήκοντα έδειξε πως έχει καιεκτελεστικές δυνατότητες. Δεν είναι τυχαίο ότι σε 24 αγώνες πως βρήκε δίχτυα έξι φορές. Στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε ΑΕ Μεσολογγίου, Πλατανιά, Επισκοπή, Ελασσόνα και Αστέρα Ρόκκα.
Ακόμη, παίκτες του Εθνικού Φιλιππιάδας πρέπει να θεωρούνται ο μεσοεπιθετικός Ανδρέας Νίκουκαι ο τερματοφύλακας Χρήστος Μήτσιος από την ακαδημία ποδοσφαίρου Filippion FC. Μετά τη συνάντηση του προέδρου του Εθνικού Γιάννη Κόκκαλη με τον Γιώργο Κώνστα και παράγοντες της ακαδημίας ποδοσφαίρου Filippion FC, που έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, υπήρξε προφορική συμφωνία για την παραχώρηση των δύο νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στον Εθνικό και ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» τους ευχαρίστησε θερμά. Τέλος, στον Εθνικό Φιλιππιάδας, τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουν και στην επέκταση συνεργασίαςκαι με άλλους ποδοσφαιριστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!