Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Γιάννης Ρέντζος για τον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: "Πρέπει να ξεφύγουμε από τη λογική του 5%"


Αφορμή το εκλογικό πατατράκ της παράταξης Βασιλείου στο δήμο της Πρέβεζας


Συνεχίζεται η κριτική και η εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο της Πρέβεζας και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Γιάννης Ρέντζος, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι δε λέει να κοπάσει η μουρμούρα και η γκρίνια για το εκλογικό πατατράκ της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, που σε έναν θεωρητικά αριστερό δήμο κατετάγη στην τέταρτη θέση! Ο Γ. Ρέντζος ζητά να καταλογιστούν ευθύνες και οι υπαίτιοι να δηλώσουν τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις κομματικής ευθύνης που κατέχουν, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: "Η άστοχη επιλογή στο δήμο της Πρέβεζας συνεχίζει να προβληματίζει όχι μόνο τα στελέχη και τα μέλη της οργάνωσης αλλά και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας". Από τα πυρά Ρέντζου δεν ξέφυγαν ούτε οι στενοί συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου, Δημήτρη ΒασιλείουΧάιδας και Παγκράτης αλλά και όλοι όσοι υποστήριζαν προεκλογικά ότι η επιλογή Βασιλείου σηματοδοτεί προϋποθέσεις νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο της Πρέβεζας. Σύμφωνα με τον Γ. Ρέντζο, συγκριμένα στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας ευθύνονται για το γεγονός, ότι δεν έγινε πράξη στην περιοχή το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, αφού επικράτησε η λογική των κομματικών μηχανισμών του 5%. "Πρέπει να ξεφύγουμε από τη λογική του 5%" υπογράμμισε με
νόημα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, που δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι: "Δυστυχώς κάναμε λάθος επιλογές και αποφασίσαμε να μας εκπροσωπήσουν άνθρωποι που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων αλλά και μη γνώστες των προβλημάτων. Άνθρωποι που με την κομματική ταυτότητα, πιστέψαμε ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν το Δήμο".

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας. Δεν το είχα δει έγκαιρα σε σας. Διαψεύδω, έστω και τώρα, το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, που δημοσιεύθηκε κακόβουλα στο epirusgate.blogspot.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!