Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Επίσκεψη Δημάρχου στο χώρο συλλογής και φύλαξης ανεπιτήρητων ζώων στο Καστρί Γοργομύλου

  Η μόδα, τα ρούχα και το στιλ δεν είναι θέμα ταμπού για τον δήμαρχο Ζηρού Νίκο           Καλαντζή!
Ισα-ισα μοιάζει σαν να πρωταγωνιστεί σε editorial μόδας.
Και το να περιποιούνται την εμφάνισή τους οι δήμαρχοι  δεν πιστεύω να  τους δημιουργεί συμπλέγματα μήπως κάποιος τους χαρακτηρίσει άκομψα.
 Χρόνια τώρα είχαμε να δούμε δήμαρχο  να αγαπάει  τους σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς, τα καλά υφάσματα αν και όλοι οι πρώην, όχι όλοι, οι περισσότεροι είχαν  τον δικό τους ράφτη που εμπιστεύονται χρόνια, λόγω αντίληψης και         συντηρητικής ιδεοληψίας του  dress code ενώ στην πραγματικότητα είχαν ταξιδεύσει πολλές φορές στο εξωτερικό και ίδίως Ιταλία στην χώρα της μόδας και του lifestyle.
 Το καλό γούστο τρέχει στο DNA του δήμαρχου Νίκου Καλαντζή και το ενεργό ενδιαφέρον του για το τι είναι στη μόδα φαίνεται από το αποτέλεσμα και σύμφωνα με φήμες είναι από τους πιο elegant δημάρχους στην Ελλάδα!

Το σημείο όπου θα φιλοξενηθεί χώρος συλλογής και φύλαξης ανεπιτήρητων ζώων στην περιοχή Καστρί Γοργομύλου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Καλαντζής. Σκοπός της κατασκευής και λειτουργίας του συγκεκριμένου χώρου ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες εγκρίσεις και δημιουργείται κατ' εφαρμογή της σχετικής Νομοθεσίας, είναι η σταδιακή μείωση του αριθμού των ανεπιτήρητων ζώων που συχνά δημιουργούν προβλήματα στους κατοίκους, η ευζωία τους και η εξασφάλιση νερού και τροφής. Επισημαίνεται ότι με βάση την κείμενη Νομοθεσία ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα κατάσχεσης των ανεπιτήρητων ζώων.  
Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, σημείωσε: “Με την κατασκευή χώρων συλλογής και φύλαξης ανεπιτήρητων ζώων, ικανοποιούμε ένα χρόνιο αίτημα συνδημοτών μας. Επιδίωξή μας είναι η ενημέρωση αλλά και η καλλιέργεια συνείδησης υπεύθυνου ιδιοκτήτη ζώων. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα ζώα αποτελεί δείκτη πολιτισμού για έναν τόπο και η επιτήρησή τους είναι σεβασμός προς τον συνάνθρωπο”.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!