Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα και παραίτηση στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Πρώτη νίκη για τον Οπούντιο Μαρτίνου, στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και εκμεταλλεύτηκε την αδιαφορία των παιχτών του Εθνικού!

 


Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός Φιλιππιάδας να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας από τον Οπούντιο Μαρτίνου γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.
Έπρεπε να περάσουν 21 αγωνιστικές για να γευτεί ο Οπούντιος Μαρτίνου τη χαρά της νίκης, επικρατώντας του Εθνικού Φιλιππιάδας με σκορ 1-0.
Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου κατάφερε για πρώτη φορά το φετινό πρωτάθλημα να πιστοποιήσει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο και με την υπέρ της καταγραφή στο σκορ, αφού μέχρι τώρα «πέταξε» πολλές ευκαιρίες για «τρίποντα».
Το εκπληκτικό γκολ του Καντού στο 67’ από εκτέλεση φάουλ, ήταν υπερ αρκετό για τη νίκη που επιτρέπει στους «πράσινους» να διατηρούν τη ζώνη στους 26 βαθμούς και να διατηρούν τις όποιες μαθηματικές ελπίδες τους. Αν και ο Εθνικός έδειξε ένα αξιόμαχο σύνολο η νίκη του Οπούντιου ήταν δίκαιη και θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο άνετη. Ελαφρυντικό για την ομάδα της Πρέβεζας το παιχνίδι θρίλερ για το Κύπελλο που έδωσαν μέσα στην εβδομάδα όπου επικράτησαν 7-6 στα πέναλτυ (0-0 κα και 1-1 παράταση) του Τηλυκράτη Λευκάδας.

Παραίτηση;

Όχι η ήττα αλλά η απόδοση ορισμένων παικτών, έφερε τον προπονητή του Εθνικού Φιλιππιάδας, Ηλία Μαγκάκη να παραιτείται μετά το τέλος του παιχνιδιού.
«Δεν μπορώ να βλέπω την αδιαφορία σε ορισμένους παίκτες. Κάτι πρέπει να αλλάξει και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερα να φεύγει ο προπονητής», είπε ο κ. Μαγκάκης που εξεδήλωσε την πρόθεσή του να σταματήσει από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!