Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κλείνουν τα σύνορα εγκλωβίζοντας εκατομμύρια μετανάστες στη χώρα μας, φέρνουν το ΝΑΤΟ υπό γερμανική διοίκηση να εποπτεύει τις βόλτες της Τουρκίας στο Αιγαίο  επιλέγουν άδειες και καναλάρχες κ είναι οι ίδιοι που αποκαλούσαν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου Γερμανοτσολιά κ Αμερικανάκι..,!!!

Το θέμα της αδειοδότησης των καναλιών με περιορισμό στις τέσσερις , απο έναν Υπουργό, με αμφίβολη προκήρυξη , είναι πρωτίστως ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δευτερευόντως απασχόλησης δημοσιογράφων κλπ .
Χαμένη η δημοκρατία και η πραγματική δημοσιογραφία . Γιατί αυτοί που επέπλεαν επί χρόνια, μόνον κερδισμένοι και πιο ισχυροποιημένοι θα βγούνε . Όταν όμως βλέπεις να διαμαρτύρονται ένθερμα για τις θέσεις των συναδέλφων τους που θα χαθούν κι όταν ακούς να λένε οτι ο μικρός περιοριστικός αριθμός γίνεται για να έχει τον πλήρη έλεγχο η κυβέρνηση ( σωστά βεβαια και τα δύο ) , δημοσιογράφοι που έπαιρναν μέχρι το 2009 απο την ΕΡΤ μισθούς 25 και 40 χιλ ευρώ το μήνα ή κάποιοι άλλοι που χρόνια υπήρξαν υπογείως υπηρέτες αφεντάδων και payroll υπουργών κλπ ε, τότε λίγο φρένο στην υποκρισία .
Της υποκρισίας το ανάγνωσμα γενικώς.Ιδίως από εκείνους που κάθησαν στο σκαμνί τον Α. Παπανδρέου, ως κλεπταδόχο με κομιστές κλοπιμαίων τον Μαμανέα και τον Σκορδούλη...
Τότε ποια ήταν η θέση του Σύριζα που όλο το κατεστημένο των καναλαρχών λοιδορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου λόγω της άρνησης του δανείου των 100000 στον Ψυχάρη?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!