Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

HOT SPOT-Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, στην Πρέβεζα!

 Θα δημιουργηθεί  hot spot στον Δήμο Ζηρού?


 Είναι θέμα ημερών να έρθει  έγγραφο στον Δήμο Ζηρού προκειμένου να υποδειχθεί χώρος κατάλληλος  που θα στηθούν εγκαταστάσεις για να υποδεχθούν προσωρινά αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους που δεν επέλεξαν να φύγουν από την πατρίδα τους με τη θέλησή τους, αλλά αναγκάστηκαν κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν εκεί λόγω του πολέμου.Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τις πόλεις του Ναυπλίου, της Καβάλας, του Βόλου, της Πάτρας, της Καλαμάτας και της Πρέβεζας δηλαδή εν ολίγοις διάχυση σε όλη την ελληνική επικράτεια όπως παραδέχθηκε άλλωστε σήμερα το πρωί και ο υπουργός Ναυτιλίας Θ.Δρίτσας.
Και μέσα σε όλα αυτά τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα σε όλα τα πεδία και η πιθανότητα πολλαπλής κατάρρευσης της χώρας φαντάζει πολύ πιθανή. Ειδικά όταν το διεθνές περιβάλλον δεν είναι ευνοϊκό, η πιθανότητα κατάρρευσης πολλαπλασιάζεται. Η «πρώτη φορά αριστερά» τείνει να γίνει «τελευταία φορά αριστερά» και αυτό το γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας και αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη του. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και η χώρα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της μεταπολιτευτικά σε κάθε τομέα διακυβέρνησης. Όντως, ενώ η σταθερότητα και η ανάπτυξη μιας χώρας χτίζονται με πολύ κόπο και απαιτούν πολύ χρόνο για να εδραιωθούν, όλα μπορούν να καταρρεύσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ειδικά όταν αυτοί που κυβερνούν δεν έχουν καμία αίσθηση κινδύνου.
Η διαπραγμάτευση με τους δανειστές βρίσκεται σε πολύ άσχημο σημείο, το μεταναστευτικό μοιάζει ωρολογιακή βόμβα που σκάει εντός ολίγου, οι υπουργοί μας προετοιμάζουν για τα κλειστά σύνορα που θα αντιμετωπίσουμε πολύ σύντομα στα βόρεια μας, η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί αντιλαμβανόμενη την αδυναμία μας και αμφισβητεί ανοιχτά πλέον την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας (ακόμα και το δικαίωμα ερευνών για το ελικόπτερο μας που έπεσε), οι αγρότες ένα μήνα στα μπλόκα είναι έτοιμοι να κλείσουν και τις μεγάλες πόλεις, όλες οι κοινωνικές ομάδες βρίσκονται στους δρόμους, το χρηματιστήριο έχει πέσει στα επίπεδα της δεκαετίας του '80.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!