Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ: Γονείς έστειλαν εξώδικο σε δασκάλους να μην δεχτούν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία τους

Αποτέλεσμα εικόνας για προσφυγοπουλα στον ζηρο
Μεμονωμένοι γονείς χωρίς την συγκατάθεση του Συλλόγου Γονέων του 2ου δημοτικού Φιλιππιάδας  έστειλαν εξώδικα  στους δασκάλους και στον δήμαρχο προσωπικά Νίκο Καλαντζή για να εμποδίσουν την επιστροφή των παιδιών, που φιλοξενούνται στον  προσφυγικό  καταυλισμό του στρατοπέδου Πετροπουλάκη, σήμερα την 3/4/2017  όπως έχει προγραμματιστεί,  στο σχολείο της παλαιάς Φιλιππιάδας!
Σήμερα στο δημαρχιακό κατάστημα στον Δήμο Ζηρού έγινε σύσκεψη με επικεφαλής την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με την κα Αρώνη από το Υπουργείο Υγείας και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες παρουσία του προέδρου του ΔΣ  Χασίδη Χρήστο και των αντιδημάρχων , ο δήμαρχος είναι στην Αθήνα, και διαβεβαίωσαν ότι όλα τα μέτρα υγείας , εμβολιασμοί , βιβλιάρια θεωρημένα από το κέντρο υγείας Φιλιππιάδας, έχουν εξασφαλισθεί , κάτι που διαπιστώθηκε και από τα αρμόδια όργανα του δήμου.
Για άλλη μια φορά κάποιες δυνάμεις αποδεικνύουν ότι δεν έχουν θέση στον πολιτισμό μας και παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος Ζηρού για να εξασφαλιστεί η νομιμότητα δεν λεν να βάλουν μυαλό.
Σήμερα το βράδυ συνεδριάζει και ο σύλλογος γονέων του σχολείου!
Δεν έχουν το δικαίωμα να διασύρουν την Φιλιππιάδα αυτά τα άτομα και γιαυτό πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία μας!
Πρέπει να ξέρουν ότι αυτεπάγγελτα μπορεί να παρέμβει εισαγγελέας γιατί οποιαδήποτε προσπάθεια παρεμπόδισης των προσφυγόπουλων να πάνε στο σχολείο, θεωρείται σύμφωνα με το νέο αντιρατσιστικό νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή, ποινικό αδίκημα.
Προτείνουμε να δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που έστειλαν τα εξώδικα στον δήμαρχο και στους δασκάλους στον δήμο Ζηρού!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!