Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ένα διήμερο γεμάτο τένις στο Θεσπρωτικό!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Ενωσιακο Προπαιδικο πρωτάθλημα τένις 2017 στις εγκαταστάσεις του ΑΓΟ Θεσπρωτικού το διήμερο 1-2 Απριλίου με μεγάλη συμμετοχή αθλητών σε όλες τις κατηγορίες και πλήθος κόσμου να παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τους αγώνες Στον τελικό των κοριτσιών 1η νικήτρια αναδείχθηκε η Γεωργία Υφαντή του ΑΓΟ Θεπρωτικού και 2η νικήτρια η Μικαέλα Ντάκου του ΑΣΑ παμβώτις Ιωαννίνων .Στον τελικό των αγοριών 1ος νικητης αναδείχθηκε ο Αναστάσης Παπαβασιλείου του ΑΓΟ Φιλιππιάδας και 2ος νικητής ο Παναγιώτης Καραγιάννης του ΑΓΟ Φιλιππιάδας. Στην σύντομη ομιλία ο πρόεδρος του ΑΓΟΘ κος Βασιλείου έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές για την άμιλλα και το ήθος που επέδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων καθώς και στα σωματεία που συμμετείχαν. Ευχαρίστησε τους επιδιαιτητές Χρήστο Παπαβασιλείου και Νίκο Αλεξιου ,τους προπονητές Δήμητρα Παπαχρηστου ,Φώνη Γιώγια ,Μαίρη Γερασιμίδου ,Μάριο Τσίρκα ,Βασίλη Παπαβασιλείου ,Αλεκο Κανδρέλη και Χαρά Τζώρτζη ,τον Δήμαρχο Δήμου Ζηρού κο Νίκο Καλαντζή και τον Αντιδήμαρχο κο Ζήκο Ρεμπη για την βοήθεια στον σύλλογο μας ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο της Δ Ένωσης τένις κο Δημήτρη Κοτσαρινη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον σύλλογο μας για την διεξαγωγή ενός τέτοιου τουρνουά

Από το Δ.Σ του ΑΓΟΘ
Φωτογραφία του Christos Papavasileiou.
Για το Θεσπρωτικό ήταν το γεγονός του Σαββατοκύριακου... Το πρώτο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις μικρών ηλικιών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Άρτια οργάνωση και υψηλή ποιότητα.
Στους αγώνες πήραν μέρος 87 αθλήτριες και αθλητές από Άρτα, Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε διοργανωτές, προπονητές, αθλήτριες, αθλητές και γονείς.
Φωτογραφία του Christos Papavasileiou.
Φωτογραφία του Christos Papavasileiou.
Φωτογραφία του Christos Papavasileiou.

Φωτογραφία του Christos Papavasileiou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!