Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ισοπαλία ο Εθνικός Φιλιππιάδας 


Λευκή ισοπαλία ο Εθνικός  (0-0)
Εθνικός και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ, σε ένα παιχνίδι που ήταν ποιοτικά μέτριο.


Με τον Ολυμπιακό να παρατάσσεται με αρκετές απουσίες και τον τοπικό Εθνικό να ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα, πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και φεύγουν από την ηπειρωτική κωμόπολη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες μεμονωμένες ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και βλέπουν τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και την Αμβρακία Κωστακιών να πλησιάζουν απειλητικά.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς, αυτή του 10’, όταν το σουτ του Σκανδάλη πέρασε άουτ, ενώ 6’ μετά, ο Μπαστάνης απείλησε, με τη μπάλα να περνά έξω από τα δοκάρια του Κατσούλη. Στο 27’ ο Ευθυμιάδης έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια γύρισε στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε όμορφα στον Μασάδο, το σουτ του οποίου κόντραρε επίσης και πέρασε σε κόρνερ. Στο 32’ ο Μπαστάνης πέρασε δύο αμυνόμενους, έκανε και το σουτ, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 38’ η κεφαλιά του Κέρι, μετά από το κόρνερ του Μασάδο πέρασε έξω από τα δοκάρια του Τρανουλίδη, ενώ στο 40’ σε συνθήκες αντεπίθεσης, ο Ευθυμιάδης πάσαρε στον Αναστασίου, με τον τελευταίο να μη μπορεί να παραβιάσει την εστία του Εθνικού.

Στο 64’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ευθυμιάδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στον Ζώνα, ο οποίος από τη περιοχή δεν κατάφερε να βρει στόχο για το 1-0. Στο 76’ το σουτ του Ευθυμιάδη, μετά από πάσα του Κέρι πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τρανουλίδη και στο 85’ ο Δ. Κόκκας έπιασε το σουτ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε, με τον Κέρι να μην καταφέρνει στην επαναφορά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.





Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννου): Τρανουλίδης, Μαλλάτος, Ντανάι, Δημουλάς, Τσουλιάης, Κουμπής, Άτσκα, Ιωάννου (84’ Παπακίτσος), Μπαστάνης, Μπαλογιάννης (65’ Λέντζος), Μιχάλης.

Ολυμπιακός Βόλου (Κώστας Μπράτσος): Κατσούλης, Στουρνάρας, Α. Κόκας, Ντόικιτς, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Δ. Κόκας (90’ Αγγελής), Αναστασίου, Σκανδάλης (82’ Χολέβας), Μασάντο, Κέρι.

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Γιώτης (Ηπείρου)
2ος όμιλος αποτελέσματα
Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Ιστιαίας 3-0
Διαγόρας Σεβαστής-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2
Τηλυκράτης-Αστέρας Πετριτή 2-0
Νίκη Βόλου-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 1-1
Πύδνα Κίτρους-Θεσπρωτός (3/5)
Εθνικός Φιλιππιάδας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Αμβρακία Κωστακίων-Ρήγας Φεραίος 2-1
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πιερικός 3-2



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!