Τρίτη 11 Απριλίου 2017

H Fraport, το αεροδρόμιο του Ακτίου και τα φλαμίνγκο..

aktio aergeniki

"Θα τα δεις, επιμένουν οι ντόπιοι. Ναι, αφού έχεις αφήσει πίσω σου το αεροδρόμιο του Ακτίου, μάλλον θα τα δεις. Γιατί τα φλαμίνγκο, σαν ιπτάμενο υπόμνημα της μόνιμης επιστροφής σε γνώριμα εδάφη ή των ξεχασμένων μας προορισμών, πραγματοποιούν συχνά πετυχημένες πτήσεις και προσγειώσεις στα υφάλμυρα νερά της γύρω περιοχής¨'.
Με αυτή την εισαγωγή καλωσορίζει η Fraport τους επισκέπτες στο αεροδρόμιο του Ακτίου... Και είναι η εισαγωγή στη νέα ιστοσελίδα, που παρουσιάζει όλα τα στοιχεία για τον αερολιμένα.
Η εταιρία δημιούργησε 14 ιστοσελίδες, μία για το κάθε αεροδρόμιο που της παραχωρήθηκαν, με υλικό πράγματι πλούσιο και χρηστικό.
Οσοι επισκεφτούν τις επίσημες ιστοσελίδες των αεροδρομίων μπορούν να δουν πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις που αποχωρούν από το εκάστοτε αεροδρόμιο, την προγραμματισμένη αλλά και την αναμενόμενη ώρα απογείωσης των αεροσκαφών καθώς και την πύλη αναχώρησης.
Οι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τρόπους πρόσβασης στα αεροδρόμια με ταξί, αυτοκίνητο ή μέσα μεταφοράς, για θέματα που αφορούν τελωνειακούς ελέγχους αλλά και για πιο ιδιαίτερα ζητήματα όπως είναι η μεταφορά κατοικίδιων και ιατρικών συσκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!