Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΕΓΚΛΗΜΑ: Με σκεπάρνι τραυμάτισε σοβαρά την 27χρονη γυναίκα του ο 35χρονος από την Πέτρα Πρέβεζας που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ κατηγορούνταν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Αποτέλεσμα εικόνας για εγκλημα με σκεπαρνι
Ο 35χρονος είχε συλληφθεί πρόσφατα ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πρέβεζας και κατηγορήθηκαν για διαρρήξεις, ληστείες, απόπειρα εκβιασμού κλπ.
Ήταν ο μόνος από τους 7 που δεν ήταν Ρομά αλλά κατάγονταν από την Πέτρα Πρέβεζας, όπου και διέμενε με την οικογένειά του, καθώς ήταν παντρεμένος και είχε ένα τρίχρονο κοριτσάκι.
Από την εγκληματική οργάνωση προφυλακίστηκαν οι τρεις. Οι τέσσερις αφέθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ελεύθεροι με όρους. Ανάμεσά τους και ο 35χρονος, στο σπίτι του οποίου είχαν βρεθεί πολλά κλοπιμαία.
Στις 10 το βράδυ της Δευτέρας(12-6-17) ο 35χρονος πήγε στο σπίτι του και είπε στη γυναίκα του που κατάγονταν από το γειτονικό χωριό του Αγίου Σπυρίδωνα Άρτας, να του φτιάξει έναν καφέ. Στο σπίτι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν και μία 18χρονη φίλη της γυναίκας του, η οποία τον είδε να παίρνει ένα σκεπάρνι και αντιλήφθηκε ότι αυτός μπήκε στην κουζίνα όπου η γυναίκα του έφτιαχνε τον καφέ και άρχισε να την χτυπάει με αυτό μπροστά στα μάτια του τρίχρονου παιδιού τους.
Έντρομη η 18χρονη άρπαξε το παιδάκι του ζευγαριού και έφυγε από το σπίτι τρέχοντας, ενώ ο δράστης μετά την αποτρόπαιη πράξη του εξαφανίστηκε τρέχοντας και αυτός στα χωράφια.
Ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και ασθενοφόρο που άμεσα μετέφερε την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στο νοσοκομείο της Άρτας. Τα τραύματα που έφερε όμως ήταν σοβαρά, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε 7 κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χτύπημα στον αυχένα και σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με 3 περιπολικά και 2 αυτοκίνητα της Ασφάλειας βρίσκονται στην Πέτρα Πρέβεζας και αναζητούν τον δράστη της σοβαρής αυτής απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Το τρίχρονο παιδάκι του ζευγαριού παρέλαβαν συγγενείς της άτυχης γυναίκας.
Ο 35χρονος είχε απασχολήσει επανειλημμένα στις αστυνομικές αρχές για διάφορες παράνομες πράξεις, μεταξύ των οποίων επίθεση σε βάρος αξιωματικού της αστυνομίας Φιλιππιάδας και συμπατριώτη του στην Πέτρα Πρέβεζας.
Πηγή: Prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!