Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους ο 34χρονος

aadikastiko pr

Εριστικός και επιθετικός εμφανίστηκε σήμερα ο 35χρονος Α.Β. από την Πέτρα Πρέβεζας που το βράδυ της Δευτέρας τραυμάτισε βαριά την 27χρονη σύζυγό του, κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο Πρέβεζας όπου απολογήθηκε και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.
Μάλιστα έφτυσε τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους και τα… σκάγια πήραν στο πρόσωπο δημοσιογράφο Αθηναϊκού καναλιού καθώς αρκετά κανάλια επέδειξαν ενδιαφέρον για την υπόθεση.
Ο δράστης πριν μπει στον Ανακριτή ήταν αισιόδοξος και θεωρούσε βέβαιο ότι θα αποφυλακιστεί και πάλι όπως έγινε πρόσφατα όπου είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διενεργούσε διαρρήξεις, κλοπές και εκβιασμό.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaPosto και του δημοσιογράφου Δημήτρη Λούπα, ο διορισθείς  συνήγορός του Ευάγγελος Παπαδόπουλος τον προσγείωσε και του είπε πως δεν θα αποφύγει την προφυλάκιση.
Στον Ανακριτή ο κατηγορούμενος έμεινε για πολύ λίγο, καθώς ομολόγησε την πράξη του, την οποία απέδωσε στη χρήση ναρκωτικών ουσιών που είχε κάνει πριν την εγκληματική του πράξη. Ζήτησε δε, να του γίνει τοξικολογική εξέταση για να αποδειχθεί ότι έκανε χρήση οπιούχων. Σημειωτέον ότι η τοξικολογική εξέταση ανιχνεύει οπιούχες ουσίες στη διάρκεια ενός εξαμήνου από την λήψη τους. Αρχικά είχε ισχυριστεί ότι η σύζυγός του είχε πέσει από τη σκάλα και χτύπησε, αλλά όπως αποδείχθηκε το σπίτι δεν διέθετε σκάλα. Άλλωστε υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν το ματωμένο σκεπάρνι, με το οποίο χτύπησε στο κεφάλι και τον αυχένα 7 φορές τη σύζυγό του. Έτσι η ομολογία του εγκλήματός του ήταν μονόδρομος.
Αμέσως μετά την απόφαση του Ανακριτή που τον έκρινε προφυλακιστέο, ο 35χρονος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου έγινε λήψη αίματος από τον δράστη, ο οποίος πάλι ήταν εριστικός και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχει ζαλάδα, χωρίς όμως να πείσει κανέναν ότι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο.
Έτσι, επέστρεψε στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας και από εκεί θα οδηγηθεί στις φυλακές.
Δυστυχώς η κατάσταση της 27χρονης συζύγου-θύματός του που συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Ιωαννίνων, παραμένει κρίσιμη.Λόγω αυτής της αδυναμίας της να εκφράσει την βούληση της και να εξουσιοδοτήσει δικηγόρο δεν στάθηκε δυνατό σήμερα να εκπροσωπηθεί Πολιτική Αγωγή στην απολογια του δραστη.Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου απέφυγε να κάνει δηλώσεις επικαλούμενος την μυστικότητα της Ανάκρισης.
PREVEZAPOSTO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!