Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΚΥΝΙΚΟΣ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ: «Έχω τρελόχαρτο, δεν μπορούν να με κλείσουν φυλακή»


Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Δημήτρη Λούπα που από την πρώτη στιγμή δημοσίευσε το PrevezaPosto προέκυψε σήμερα , μέσω της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΕΨΙΛΟΝ TV, που στηρίχτηκε στα στοιχεία που εμείς δημοσιεύσαμε και επιβεβαιώθηκαν από μαρτυρίες.
Στην εκπομπή μίλησαν ο πατέρας της άτυχης 27χρονης Ηλιάνας, Σωτήρης Λαζάρου από τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, η μητέρα της, η ξαδέρφη της Δήμητρα και ο συνήγορος της οικογένειας κ.Αποστολίδης (κάτω φωτό).
Αναφέρθηκαν στα περιστατικά έτσι ακριβώς όπως έχουν καταγραφεί στο ρεπορτάζ του PrevezaPosto προσθέτοντας ότι το βράδυ της Δευτέρας οι γονείς της 27χρονης είχαν κληθεί για τραπέζι στο σπίτι της κόρης τους. Δεν μπόρεσαν όμως να πάνε και συνέβη το μοιραίο μπροστά στα μάτια ενός 18χρονου κοριτσιού που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σπίτι και της 3χρονης εγγονής τους.
Ο 35χρονος σύμφωνα με όσα είπαν οι γονείς αλλά και η ξαδέρφη του θύματος Δήμητρα, κακοποιούσε, εκβίαζε και απειλούσε τη σύζυγό του λέγοντας ότι θα σκοτώσει την οικογένειά της αν φύγει. Μάλιστα η ξαδέρφη της που μένει στην Αθήνα είπε ότι της είχε συστήσει να φύγει από το χωριό με το παιδί της και να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Αθήνα για να γλιτώσει από αυτόν.
Σήμερα το μεσημέρι ο συλληφθείς δράστης οδηγήθηκε στον Ανακριτή Πρέβεζας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Παρασκευή.
Η συνήγορος  Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας κ.Αποστολίδης επισκέφθηκε με συνάδερφό του τον Ανακριτή Πρέβεζας αλλά δεν μπόρεσε να δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής καθώς λόγω της κατάστασης του άτυχου κοριτσιού που βρίσκεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, δεν μπορεί να εκφραστεί η βούλησή της ώστε να ορίσει Νομικό συμπαραστάτη.
Ο κ.Αποστολίδης είπε πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο κακοποιό, ο οποίος κυνικά δήλωνε πως «έχω τρελόχαρτο, κανένας δεν μπορεί να με κλείσει φυλακή». Εξέφρασε δε την πεποίθησή του πως ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας την Παρασκευή θα προφυλακιστεί. Επιβεβαίωσε επίσης τον ισχυρισμό που προέβαλε ο κατηγορούμενος και έγραψε στο ρεπορτάζ του το PrevezaPosto ότι το κορίτσι έπεσε και χτύπησε από τις σκάλες, τονίζοντας όμως πως το σπίτι δεν έχει σκάλες. Σημειώνουμε ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει βγει και το πόρισμα του ιατροδικαστή , ενώ οι αστυνομικοί στην αυτοψία τους βρήκαν το ματωμένο σκεπάρνι, το οποίο έχει κατασχεθεί και αποτελεί στοιχείο του κατηγορητηρίου.
Στην εκπομπή μίλησε και κάτοικος της κοινότητας Πέτρας, ο οποίος τον έχει μηνύσει ως συνεργό σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του, υπόθεση που εκκρεμεί ενώπιον του δικαστηρίου της Άρτας. Και αυτή την υπόθεση την είχε αποκαλύψει όταν είχε συμβεί, πριν δύο χρόνια, το PrevezaPosto.
Δήλωση έκανε και ο αδερφός του δράστη, ο οποίος είπε πως «αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει να γίνει καλά η κοπέλα και να μεγαλώσει το παιδί του αδερφού του σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον».
pp4
PREVEZA POSTO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!