Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Δηλώσεις των συνηγόρων, Λαμπράκη, Τράμπα κ Παπαιωαννίδη για το αποτέλεσμα της δίκης των κατηγορουμένων της Άρτας


Δηλωσεις από τους δικηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων κύριους, Λαμπράκη, Τράμπα και Παπαιωαννίδη, αναφορικά με το αποτέλεσμα της δίκης που αφορούσε τους 17 κατηγορουμένους για σύστασης εγκληματικής οργάνωσης για την διακίνηση της κοκαίνης πέρυσι στην Άρτα, όπου κρίθηκαν αθώοι:

Οι δηλώσεις των συνηγόρων με αλφαβητική σειρά έχουν ως εξής:

Δήλωση κ.Λαμπράκη

Η δήλωση του κ.Λαμπράκη θα προστεθεί σε λίγη ώρα

Δήλωση κ.Τράμπα

"Ολοκληρώθηκε σήμερα η δικη που πέρυσι, τέτοια εποχή σχεδόν, ειχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία της Αρτας. Μετα απο σχεδόν δυο εβδομάδες συνεδριάσεων, το Δικαστηριο έκρινε αθώους όλους αυτούς που χαρακτηρίστηκαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και τους εδωσε έτσι την ευκαιρία να "καθαρίσουν" το όνομα τους καθ να γυρίσουν στα σπίτια και τις οικογένειες τους. Παράλληλα, έβγαλε "τη ρετσινιά" που χαρακτήρισε την πόλη μας ως "πόλη των ναρκωτικων". Και ειμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι αυτο".

Δήλωση κ.Παπαιωαννίδη

"Η απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Ιωαννίνων είναι δίκαιη και έθεσε την υπόθεση στις σωστές της βάσεις. Αποδείχτηκε ότι ουδεμία εγκληματική οργάνωση υπήρχε παρά μόνο διάθεση ναρκωτικών μεταξύ χρηστών και τοξικομανών".
Préveza.best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!