Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ

ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ …‘’ΠΑΡΤΙΔΑ’’
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

Μέχρι χθες, κάποιοι απορούσαν προς τι η εσπευσμένη απόφαση της ηγεσίας (εμφανούς και κυρίως της αφανούς που διοικεί τη Ν.Δ) για τη μετακίνηση των γραφείων της, από το ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης, στη …Συγγρού…
Η απάντηση δόθηκε με το χθεσινό “non paper” υπό τον τίτλο «ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ» το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε στην κεντρική σελίδα του κόμματος, για να μην έχει κανένας αμφι-βολία, για το «ποιος κυβερνά» εκεί μέσα και κυρίως για την αλλαγή νοοτροπίας και ήθους που έχει εγκατασταθεί και κυριαρχεί πλέον στο περιβάλλον του Προέδρου της ΝΔ.

Στο ‘’πόνημα’’ λοιπόν του επικοινωνιακού Επιτελείου της Ν.Δ, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, χρησιμοποιώντας καθαρά γκεμπελικού τύπου μεθόδους, απομόνωσε λέξεις και φράσεις από συνεντεύξεις και ομιλίες του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, προκειμένου να στηρίξει τους φαιδρούς και ανυπόστατους ισχυρισμούς του, σε βάρος του κ. Γ. Καρατζαφέρη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Οι δήθεν Δηλώσεις ΥΠΕΡ του Δ.Ν.Τ

Οι διάδοχοι του Γκέμπελς, επικαλούνται συνέντευξη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ της 25ης Φεβρουαρίου 2010 δηλαδή πριν η κυβέρνηση ζητήσει επισήμως την βοήθεια της ‘’τρόϊκας’’, από την οποία επέλεξαν να παρουσιάσουν το απόσπασμα: «Εγώ αυτό το οποίο τώρα σκέφτεται η κυβέρνηση το είχα πει την πρώτη στιγμή, πηγαίνετε στο ΔΝΤ τρέχοντας» χωρίς να ολοκληρώσουν την πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ η οποία κατέληγε με την φράση «πρώτον για απειλή προς την Ευρώπη, για να καταλάβει ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές»! (ολόκληρη την εμπεριστατωμένη πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να τη βρει στο site του ΛΑ.Ο.Σ (www.laos.gr)
Δηλαδή τότε (25/2/10) που η Ελλάδα ήταν ακόμα κυρίαρχη χώρα και μπορούσε να ασκήσει πιέσεις προς την Ε.Ε. ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ συμβούλευε την κυβέρνηση να ασκήσει πιέσεις ακόμα και να απειλήσει την Ε.Ε. προκειμένου να εξασφαλίσει με όρους ΥΠΕΡ της Ελλάδας την οικονομική της στήριξη!
Φυσικά, όμως, έτσι όπως απομονώθηκε η φράση από τα ‘’άξια τέκνα’’ του Γκέμπελς, αλλάζει τελείως το νόημα της πρότασης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

Οι δήθεν Δηλώσεις ΚΑΤΑ του Δ.Ν.Τ

Εκεί όμως που ο «αείμνηστος» Γκέμπελς κυριολεκτικά θα αισθανόταν υπερήφανος για τους ‘’άξιους διαδόχους’’ που κατέλειπε ως ‘’πολύτιμη πολιτική κληρονομιά’’ στη Συγγρού, είναι το απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη στη Βουλή (20/4/2010) όπου εκεί πραγματικά δίνουν ‘’τα ρέστα’’ τους, ως ‘’κοπτοραπτούδες’’ και μάλιστα …’’παλαιάς’’ κοπής…

Στο απόσπασμα που εμφανίζουν ως δήθεν δήλωση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ακόμη και στο 12 παρά ένα μπορούμε να αποφύγουμε το ΔΝΤ. […] Εσείς φαίνεται να επιλέγετε να χορέψετε «cheek to cheek» με το ΔΝΤ. Εμείς το σκληρό ροκ με αυτούς που θέλουν να χορέψουν την Ελλάδα στο ταψί».

Εδώ, πραγματικά έχουμε ένα πρωτοφανές Μνημείο πολιτικής παλιανθρωπιάς, αφού όχι μόνο δεν ολοκληρώνεται η πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά έχει αποκοπεί ολόκληρη παράγραφος από την πρόταση Καρατζαφέρη, στο σημείο που οι συντάκτες έχουν θέσει το σύμβολο […].

Τα …‘’ασήμαντα’’ που οι ‘’ασήμαντοι’’ συμβουλάτορες του κ. Σαμαρά αποκρύπτουν σκόπιμα με το σύμβολο […] είναι επί λέξει τα εξής:

«Έχουμε 300 δισ. ακίνητη περιουσία. Μπορείτε να εξασφαλίσετε πόρους και κεφάλαια και να κατεβάσετε τα spreads».
Έτσι η πρόταση ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ λέει τα εξής:

«Ακόμη και στο 12 παρά ένα μπορούμε να αποφύγουμε το ΔΝΤ. Έχουμε 300 δισ. ακίνητη περιουσία. Μπορείτε να εξασφαλίσετε πόρους και κεφάλαια και να κατεβάσετε τα spreads. Εσείς φαίνεται να επιλέγετε να χορέψετε «cheek to cheek» με το ΔΝΤ.

Εμείς το σκληρό ροκ με αυτούς που θέλουν να χορέψουν την Ελλάδα στο ταψί».
(Ολόκληρη η ομιλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ ευρίσκεται στον ιστότοπο της Βουλής www.hellenicparliament.gr )
Δηλαδή, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, λέει και πάλι στην κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει τα όπλα που διαθέτει ώστε να ασκήσει πιέσεις ακόμα και να απειλήσει την Ε.Ε. προκειμένου να εξασφαλίσει με όρους ΥΠΕΡ της Ελλάδας την οικονομική της στήριξη!

Φυσικά, όμως έτσι όπως απομονώθηκε ολόκληρη παράγραφος για τις ανάγκες της προπαγάνδας από τα ‘’άξια τέκνα’’ του Γκέμπελς, αλλάζει τελείως το νόημα της πρότασης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

Με απλά λόγια, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, όπως άλλωστε έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, για το μόνο που ενδιαφέρεται, με το μοναδικό που ασχολείται είναι ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Θυμίζουμε στον κ. Σαμαρά και την ‘’ομαδούλα’’ του αυτό που κατ’ επανάληψη έχει πει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ: «Αν πρόκειται για τη σωτηρία της πατρίδας, δεν έχω κανένα πρόβλημα να στηρίξω ακόμα και την κ. Παπαρήγα, ακόμα και τον κ. Σαμαρά ως Πρωθυπουργούς!!!»

Κατανοούμε την πρεμούρα και την αγωνία που διακατέχει τους ‘’συμβουλάτορες’’ του κ. Σαμαρά, οι οποίοι προς στιγμήν, είδαν μέσα από την άλωση των κομματικών θέσεων, ακόμα και αυτής του Προέδρου του κόμματος της Ν.Δ, μια τελευταία ευκαιρία για να βγουν από την αφάνεια και την ασημαντότητα μιας ομάδας που επέλεξε ονομασία που παραπέμπει ευθέως στον ύποπτο κόσμο των λεσχών και των χαρτοπαιγνίων.
Το ‘’black jack’’ είναι παιχνίδι που καμία σχέση δεν έχει με την πολιτική, ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διέρχεται η πατρίδα.

Άλλο ΠΑΤΡΙΔΑ και άλλο ΠΑΡΤΙΔΑ!

Καλή σας νύχτα κ. Σαμαρά και μην ξεχνάτε την κοινή ρήση: «Άπαξ προ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!