Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

EΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Εθνικός Φιλιππιάδας: Ο Γιώργος Κώνστας νέος προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας



Ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα μετά από 8 χρόνια στον πάγκο του Εθνικού Φιλιππιάδας ο προπονητής κ. Νίκος Λάππας.

Με σημερινή του ανακοίνωση Ο Πρόεδρος του Τ.Α.Π. Εθνικός Φιλιππιάδας, κ. Αθανάσιος Λιόντος, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, κοινεί συναινέσει, με τον προπονητή Νίκο Λάππα. Η Διοίκηση τον ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Εθνικού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Κώνστα, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ο Γιώργος Κώνστας γεννήθηκε στις 28/11/1961 στην Φιλιππιάδα και αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον κρίσιμο αγώνα με την Νίκη Βόλου, την Τετάρτη.

Ο πρώην πλέον προπονητής του Εθνικού κ. Νίκος Λάππας εργάστηκε για 8 χρόνια στην ομάδα της Φιλιππιάδας και συνδύασε το όνομα του με τη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου που δεν είναι άλλη από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και την παραμονή στην Γ΄ Εθνική για δυο χρόνια.

Ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Κώνστας έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ξεκίνησε ποδοσφαιρικά και προπονητικά στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ο κ. Κώνστας έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της περιοχής μας όπως Αναγέννηση Άρτας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αχέρων Καναλακίου, Οδυσσέα Νυδριού, Άραχθο Παχυκαλάμου, Σκουφά Κομποτίου, Μέλισσα Άρτας, και Ολυμπιακό Ιωαννίνων, ενώ είναι υπεύθυνος και της ακαδημίας FILIPPION.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας ο κ. Κώνστας σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον Βησσαρίωνα Σάκκο και το PrevezaSports.gr τόνισε: Στο κάλεσμα της ομάδας της πόλης μου για να βοηθήσω την ιστορική ομάδα του Εθνικού δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την βοήθεια μου στην δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Είμαι παρών στην προσπάθεια αυτή πιστεύοντας στην ομάδα μου, στους ποδοσφαιριστές μου, και στον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού, ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Εθνικού Φιλιππιάδας που μου έκανε την τιμή να ηγηθώ την προσπάθεια αυτή.

ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΣΑΚΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!