Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΕΣΠΑ

Ξεκινά ο νέος αναπτυξιακός νόμος

E-mail Εκτύπωση PDF
Ξεκινά αύριο ο καινούργιος επενδυτικός νόμος, τόνισε ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Π.Ρήγας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Πρόσθεσε ότι «ξεκινά μια προσπάθεια αλλαγής του κλίματος στον τομέα της επιχειρηματικότητας και γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας, με όσα μπορεί να κάνει ένας επενδυτικός νόμος, ο οποίος δεν είναι πανάκεια. Θα διαθέτει, όμως, τέσσερα δισ. προς ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

Όπως σημείωσε, «στην αγορά πέφτει χρήμα, αλλά λόγω της υπάρχουσας κακής οικονομικής κατάστασης δεν φαίνονται. Μέχρι τέλος Μαρτίου έχουν δοθεί, ως κρατική ενίσχυση, στις επενδύσεις 546.000.000 ευρώ. Είναι ένα κολοσσιαίο ποσό σχετικά με την περίοδο που περνάμε. Αλλά, δεν είναι αρκετό για να μπορέσουμε να δούμε μια ανάκαμψη στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας».
Ο κ. Ρήγας επεσήμανε ότι «από 15 Απριλίου θα λειτουργεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα ενημερώνει τους ανθρώπους για τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν. Θα λειτουργεί με διαδραστικό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!