Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Με τον Γιολδάση ο Βασίλειος Βέτσος

Κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Δημήτρη Γιολδάση και δημιουργεί νέα δεδομένα, στην εκλογική αναμέτρηση…
Ο στόχος του σαφής και τον περιέγραψε με απλά λόγια: «Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την καλύτερη πορεία του Δήμου, την πενταετία που ακολουθεί και ίσως είναι η πιο κρίσιμη για την αυτοδιοίκηση συνολικά και το Δήμο Ζηρού ειδικά».
Ο λόγος για τον πολιτικό μηχανικό Βασίλη Βέτσο, που κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στηνΔημοτική Ενότητα Φιλιππιάδας, με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» του νυν δημάρχου Φιλιππιάδας Δημήτρη Γιολδάση.
Καταξιωμένος επαγγελματικά και κοινωνικά, στην ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας, έχει δώσει την δική του εκδοχή, στην ενασχόληση με τα κοινά, που κατά τον ίδιο, φόντο πρέπει να έχει την σεμνότητα και φυσικά την διαρκή αγωνία για προσφορά, σε μικρά και μεγάλα θέματα, σε θέματα της καθημερινότητας, αλλά και της συνολικής προοπτικής του Δήμου.
Έλαβε την απόφαση να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Δημήτρη Γιολδασή, θεωρώντας πως είναι η δημοτική αρχή, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις και τον χώρο για την προσφορά, σε κάθε πολίτη, που ενδιαφέρεται για τον τόπο του, έχοντας παράλληλα κατατεθειμένη ην άποψή του, για το ρόλο του πολίτη, στην εποχή της κρίσης.
«Όλοι πρέπει να δείξουμε το ενδιαφέρον μας, για την δική μας καθημερινότητα, αλλά και για τον τόπο που ζούμε… Οι εποχές, που όλοι περιμέναμε τα πάντα απ’ τους άλλους παρήλθαν και άφησαν αρνητικό στίγμα, σε όλους μας», λέει δίνοντας το μήνυμα της προσφοράς για τον καθένα μας.
Με οριοθετημένους στόχους, αλλά και δεδομένες τις προθέσεις του, ο μηχανικός Βασίλης Βέτσος, προσέρχεται στις δημοτικές εκλογές, επιθυμώντας τον ουσιαστικό διάλογο, που θα αναδείξει το καλύτερο, για το μέλλον του τόπου και δεν είναι λίγοι αυτοί, που στην Φιλιππιάδα, αλλά και τα άλλα σημεία του Δήμου Ζηρού, θεωρούν ότι η εν λόγω υποψηφιότητα, δημιουργεί νέα δεδομένα…


4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη κόβεται τα σχόλια καλά είναι να έχουν γνώση για το ρεζιλικι που τους περιμένει αφήστε να ακουστούν όλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως όλοι σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις αφραγκίες σκέφτονται όχι πως βάλθηκαν να μας σώσουν γι αυτό προσέξτε που θα τον ρίξετε .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eαν θέλετε σχόλια που είναι υβριστικά και δεν είναι μέσα σε κοσμικά πλαίσια να τα στέλνετε επώνυμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!