Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πρέβεζα 13/03/2014


Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 ,πραγματοποιήθηκε  διευρυμένη σύσκεψη στην πόλη της Πρέβεζας παρουσία του Γραμματέα της Π.Ε. Π.Α.ΣΟ.Κ. Ηπείρου κ. Ερρίκου Μητσιώνη, της Γραμματέως και μελών της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ  Πρέβεζας, του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Γιώργου Ζάψα , του κ. Βαγγέλη Αργύρη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ καθώς και στελεχών και μελών της παράταξης «Ήπειρος Τόπος Να Ζεις».
Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηπείρου πριν μερικές μέρες οριστικοποίησε την συνεργασία των Παρατάξεων της Περιφέρειας Ηπείρου    « Ήπειρος Τόπος Να Ζεις» και «Ήπειρος των Οριζόντων» και την κοινή κάθοδο στις Περιφερειακές εκλογές.
Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παρισταμένων  η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρέβεζας, ομόφωνα κατέληξε στα παρακάτω:
1. Η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Ζάψα , η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα συνεργασίας  Αυτοδιοκητικών Παρατάξεων, εντάσσεται στη στρατηγική προώθησης πολιτικών συνεργασιών και προγραμματικών συγκλίσεων προοδευτικών δυνάμεων. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός  για τα Αυτοδιοικητικά δεδομένα της Ηπείρου.
2. Εκφράζουμε γι’ αυτό το λόγο την αμέριστη υποστήριξή μας στο εγχείρημα και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Υποψηφίου Περιφερειάρχη  Ηπείρου κ. Γιώργου Ζάψα ,στου οποίου τον προεκλογικό αγώνα συντασσόμαστε ολόθερμα.
 3. Καλούμε όλα τα στελέχη ,τα μέλη και τους φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ , αλλά και κάθε πολίτη του νομού , που αισθάνεται την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής της Περιφέρειας Ηπείρου προς την προοδευτική κατεύθυνση , να συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια και να υποστηρίξει τον αγώνα μας.
4. Σε ότι αφορά κάποια στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ , τα οποία επί σειρά ετών τιμήθηκαν ποικιλοτρόπως από την παράταξή μας και τώρα «στα δύσκολα»  επέλεξαν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο  του κ. Καχριμάνη, το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε στα όσα «τιμητικά» γι’ αυτούς  γράφονται και λέγονται είναι , ότι  ευτυχώς οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση και σύντομα θα τους δώσουν την απάντηση που τους αρμόζει. Ειδικότερα για τον δύο φορές υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Νομό Πρέβεζας, ο οποίος  όπως μαρτυρούν οι δηλώσεις του «κάνει ότι δεν καταλαβαίνει», πέρα από την πολιτική μας καταδίκη αισθανόμαστε και την ανάγκη να του αφιερώσουμε ένα πολύ γνωστό αρχαίο γνωμικό:
« Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

Για τη Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρέβεζας
Η Γραμματέας
Ντούσκα Μαρίνα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!