Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πρέβεζα: Δεν κάνουν πίσω για την Κυανή Ακτή - Θα εμποδίζουν καθημερινά την εκτέλεση των έργων

Στον χώρο της Κυανής Ακτής, όπου εκτελούνται τα έργα ανάπλασης, βρέθηκαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, πολιτικών κομμάτων, υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά και πολίτες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις παρεμβάσεις που γίνονται κατά την εφαρμογή του έργου, εις βάρος του περιβάλλοντος...
Όσοι βρέθηκαν στο χώρο ζήτησαν να σταματήσουν οι εργασίες κάτι που έγινε ενώ κάποια στιγμή δημιουργήθηκε και διαπληκτισμός μεταξύ παρευρισκόμενων στον οποίο δεν δόθηκε συνέχεια.
Η ενέργεια της διαμαρτυρίας αυτής έρχεται ως αποτέλεσμα της μη τήρησης της υπόσχεσης από πλευράς δημοτικής αρχής, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας περί αναστολής των εργασιών, έως ότου κατατεθούν οι ενστάσεις από πλευράς των φορέων, αφού οι εργασίες συνεχίζονται.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και τις επόμενες μέρες θα βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να μην συνεχίσουν οι εργασίες έως μιας τελικής απόφασης.
Το τοπίο εξακολουθεί να παραμένει θολό σχετικά, αφού ακούστηκαν διάφορες απόψεις και προτάσεις οι περισσότερες από τις οποίες μάλιστα δεν συγκλίνουν μεταξύ τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από την δημοτική αρχή δεν παραβρέθηκε, έως το μεσημέρι, αλλά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση σχετικά με το θέμα.
Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια στάση θα τηρήσει η δημοτική αρχή αλλά και το τι μέλη γενέσθαι στη συνέχεια.

Οι πολίτες πάντως φαίνονται αποφασισμένοι να μην σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους σχετικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!