Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Έκανε λάθος λέει ο Σύριζα ...




Νέες φωτιές και σφοδρό γύρο αντιπαράθεσης προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα κατά τη συζήτηση επερώτησης στη Βουλή για την άρση της επιστράτευσης στους εργαζομένους των μέσων σταθερής τροχιάς.

«Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας» είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο παριστάμενος υφυπουργός Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος είπε: «Καταλάβατε τώρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλού γι' αλλού είναι οι συνάδελφοι σας».

Σκληρή απάντηση εν τω μεταξύ έδωσε με δήλωσή της η Γιαννιώτισσα βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή δηλώσεις άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη νομιμοποίηση μεταναστών, η οποία επιτέθηκε και στον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

«Μέχρι πού θα φτάσετε κ. Τσίπρα;», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, σε δήλωσή της αναφορικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Μπάρκα.

Η Άννα Ασημακοπούλου σημειώνει στη δήλωσή της:

«Μετά τα λυντσαρίσματα και τα γουναράδικα, σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπάρκας προσθέτει στην εμφυλιοπολεμική ρητορική του κόμματός του τον Γιανουκόβιτς και την Ουκρανία... Μέχρι πού θα φτάσετε κ. Τσίπρα;».π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!