Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο ατσαλάκωτος κρατικοδίαιτος Βασιλάκης

ΤΗΝ «ΤΙΜΗΤΙΚΗ» ΤΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ



Κλειστή , ακόμη και για τα ΜΜΕ, ήταν η πρώτη συνεδρίαση στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης του κ. Αργύρη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» , που είχε ως θέμα την γνωριμία με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου ( συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) κ. Γιώργο Ζάψα και την προετοιμασία του προεκλογικού αγώνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί που ήθελαν να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν τη διαδικασία , να παραπονεθούν προς τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ και τον κ. Ζάψα για την μη ενημέρωση , για να λάβουν όμως την απάντηση ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει μια νέα συνάντηση διευρυμένη και ανοιχτή και στους πολίτες αλλά και προς τα ΜΜΕ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε , το κλίμα στη συνάντηση, παρά τα όσα γράφτηκαν από διάφορους τις προηγούμενες μέρες ,ήταν ιδιαίτερα θετικό και ενωτικό , ενώ όσοι πήραν το λόγο μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το πρόσωπο του Γιώργου Ζάψα , τον οποίο πολλοί γνώριζαν εκτός των άλλων και από τη θητεία του ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη συνεργασίας του τότε Νομάρχη Βασίλη Ιωάννου. 

Στη συνάντηση εκτός των όσων αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ, που δημοσιεύσαμε χθες , ήταν επίσης παρόντες και πήραν και το λόγο, η Στέλλα Βαρτελάτου μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα ήρθε από την Αθήνα γι’ αυτό το σκοπό ( της έγινε μάλιστα πρόταση να στελεχώσει το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο) , ο Βασίλης Ιωάννου , που εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό σε κομματική διαδικασία ( το έκανε όπως είπε για να τιμήσει τον πρώην συνεργάτη και καλό του φίλο Γιώργο Ζάψα) , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δήμητρα Αναγνώστου και Γιώργος Ζιάκας , οι οποίοι στις τοποθετήσεις τους δήλωσαν την απόλυτη 
στήριξη στον κ. Ζάψα , ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιοι , το 
μέλος του ΚΣ της Ν. ΠΑΣΟΚ Μάκης Νάτσος αλλά και ο πρώην Δήμαρχος Φιλιππιάδας Μιχάλης Κατραχούρας. 

Έγινε εκτενής συζήτηση , σε έντονο μάλιστα βαθμό, για όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν υποψηφιότητα με αντίπαλα ψηφοδέλτια από αυτό που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ εννοώντας φυσικά, αυτό του κ. Καχριμάνη. 

Το πρόσωπο που συγκέντρωσε τα περισσότερα « βέλη» και είχε θα λέγαμε «την τιμητική του» σ’ αυτή τη συζήτηση , ήταν ο Περικλής Βασιλάκης , «τον στόλισαν κανονικά» όσοι πήραν το λόγο και τοποθετήθηκαν. 

Τι , πολιτικά αχάριστο τον αποκάλεσαν, - Τι , γυρολόγο και εξουσιολάγνο, που πάει πάντα με την εξουσία τον είπαν, - Τι, άνθρωπο των κυκλωμάτων και εκπρόσωπο συγκεκριμένων συμφερόντων τον χαρακτήρισαν. 

Μάλιστα κάποιος ρώτησε σε έντονο ύφος να μάθει , αν εκτός από την Κρατική Τηλεόραση είναι και σε κανένα Υπουργικό Γραφείο παριστάνοντας τον «σύμβουλο» , όπως επί δεκαετίες που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ περιφερόταν από Υπουργείο σε Υπουργείο , ρουσφετολογώντας και κάνοντας δημόσιες σχέσεις , χωρίς κανείς ποτέ να γνωρίζει ούτε τι δουλειά κάνει , ούτε πως ο Περικλής καταφέρνει να είναι κάθε μέρα στην Πρέβεζα και να κόβει βόλτες . 

Και βέβαια το καλύτερο , μαθαίνω ότι ειπώθηκε από τον Πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Βαγγέλη Αργύρη , ο οποίος σχολιάζοντας τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν στο ψηφοδέλτιο Καχριμάνη είπε.: « Μη στεναχωριέστε καθόλου , γιατί τα συγκεκριμένα άτομα ήταν με τον Καχριμάνη και στις προηγούμενες εκλογές. Απλά τώρα ξεθάρρεψαν και αποφάσισαν να βγουν ανοιχτά.» και όπως καταλαβαίνετε έπεσε …..το γέλιο. Αυτά και άλλα που δεν μάθαμε έγιναν στην κλειστή σύσκεψη . Φαντάζεστε τι έχει να ειπωθεί στη διευρυμένη συγκέντρωση , που όπως προβλέπεται θα βγουν χοντρά …μαχαίρια και μάλλον κάποιοι μπορεί να επαναφέρουν και για όσα έγιναν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 21012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!