Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 10:38

Ένταση στο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας – «Έφτασε» στην Κουμουνδούρου το ζήτημα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη...

Αξιολογήστε
(0 Ψήφοι)
Ένταση στο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας – «Έφτασε» στην Κουμουνδούρου το ζήτημα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη...
Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε τον Δημήτρη Κωνή ως υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας στο ψηφοδέλτιο που ηγείται. Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων της ανέφερε: «... μεταξύ ιδιαίτερα ικανών διαθεσιμοτήτων που μου μεταφέρθηκαν, αυτός που επελέγη ως ο καταλληλότερος να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος και της προεκλογικής μάχης, αλλά και της μετεκλογικής δουλειάς, ως Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, είναι ο Δημήτρης Κωνής.
Η πολιτική του εμπειρία, η αυτοδιοικητική του γνώση, η καθημερινή του τριβή στον χώρο της μαχόμενης δικηγορίας, η κοινωνική του αντανάκλαση και διεισδυτικότητα, η αγωνιστικότητά του, η συγκρότηση, η ικανότητά του να συνθέτει και το ειδικό του βάρος είναι αδιαμφισβήτητα εχέγγυα για την υλοποίηση της πολιτικής μας και για την υπεράσπιση των αρχών και των στόχων μας».
Ξεκίνησε λοιπόν τις τελευταίες δύο ημέρες, με διαρροές στον τοπικό Τύπο της Πρέβεζας, αλλά και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στελεχών της Ν.Ε. Πρέβεζας του κόμματος, που εμμέσως πλην σαφώς αμφισβητούσαν τη διαδικασία με την οποία επιλέχθηκε ο Δημήτρης Κωνής, η δημιουργία κλίματος αμφισβήτησης στο πρόσωπο του κου Κωνή. Αυτό μεταφράστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο σε ένταση μεταξύ των στελεχών στις τελευταίες συναντήσεις, όσο και σε επιστολή που στάλθηκε στο αρμόδιο πενταμελές όργανο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, με την οποία η Ν.Ε. Πρέβεζας προέβαλε αντιρρήσεις, αναφορικά με την επιλογή Κωνή.
Το εν λόγω όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, αρμόδιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έκρινε απαράδεκτες τις αιτιάσεις που αφορούν το πρόσωπο του Δημήτρη Κωνή και την απόφαση της Όλγας Γεροβασίλη και ενέκρινε ομόφωνα την απόφαση που λήφθηκε για τις υποψηφιότητες στην Ήπειρο.
Το... σίριαλ πάντως αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς μάλλον ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί ποιος είναι ο αντίπαλος...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!