Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί πίσω από κανέναν.



Ας  αναφερθούμε  στις προγραφές που κάνουν ορισμένοι και βάζουν όρους στα απλά μέλη 
και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να συμμετέχουν στις εκλογές στα ψηφοδέλτια στο Δήμο Ζηρού.
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δικό του υποψήφιο  αλλά πολλά στελέχη του συμμετέχουν και είναι ελεύθερα να το κάνουν  με προσωπικά τους κριτήρια σε άλλους συνδυασμούς
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να λοιδορεί και να περνά από ιερά εξέταση   ανθρώπους που ψήφισαν και ψηφίζουν  ακόμα ΠΑΣΟΚ!
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί πίσω από κανέναν. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε οι «αμαρτίες» ούτε τα σκάνδαλα ορισμένων επίορκων κομματικών αξιωματούχων του. Είναι οι ανιδιοτελείς αγώνες εκατοντάδων χιλιάδων στελεχών του για τη δημοκρατία και η ανεκτίμητη διαχρονική του προσφορά για την πρόοδο της χώρας και την ευημερία των Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει ο βασικός πυλώνας και το ουσιαστικό συστατικό στοιχείο της δημοκρατικής παράταξης.  Οι ορίζοντές μας δεν είναι  η κατά ανάγκη συμμετοχή στις τοπικές  εκλογές και πρόθεσή μας δεν είναι να «καπελώσουμε» ούτε να αποκλείσουμε κανέναν. 
Ο καθένας από αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να το παίζουν Ροβεσπιέροι και ιεροξεταστές 
να παραδώσουν την γούνα που έραβαν τόσα χρόνια κρυπτώμενοι στην σκιά και την θαλπωρή του μηχανισμού και της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ , χωρίς απαραίτητα να ήταν με αυτό!
Θα επανέλθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!