Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Μεσίτες Ακινήτων εναντίον Πλειστηριασμών

                   ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα το επίκαιρο πρόγραμμα κατάρτισης για μεσίτες ακινήτων σχετικά με την διαχείριση περιουσιακών συναλλαγών distressed ακινήτων, την υποστήριξη υποχρεωμένων ιδιοκτητών και την διασφάλιση αγοραστών - επενδυτών.

Το πρόγραμμα οδηγεί στην μοναδική για μεσίτες ακινήτων, διεθνή πιστοποίηση, Short Sales and Foreclosure Resource (SFR®). Διοργανώθηκε από την Flexice PC υπό την αιγίδα της Ένωσης Μεσιτών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης CEREAN με την υποστήριξη της Ένωσης Μεσιτών Αμερική NAR®.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν το ένα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και το άλλο από το Σύλλογο Μεσιτών Ανατολικής Κρήτης στο ΙΜΕ-ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηρακλείου Κρήτης στα οποία συμμετείχαν συνολικά εξήντα Μεσίτες Ακινήτων από όλη την Ελλάδα.
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τον κύριο Μιλτιάδη Αποστολίδη ο οποίος τυγχάνει σχετικής πιστοποίησης με την επικουρική συνδρομή των Νομικών Επιστημόνων - Δικηγόρων εξειδικευμένων σε θέματα υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, της κυρίας Αριάδνης Νούκα και του κυρίου Κωνσταντίνου Χασιώτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!