Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην κεντρική πλατεία της Φιλιππιάδας του Δήμου Ζηρού χθες το βράδυ.

Γρονθοκόπησε αστυνομικό επειδή του έδωσε κλήση για παράνομο παρκάρισμα!


Συμπλοκή αστυνομικών με πολίτη ο οποίος είχε παρκάρει παράνομα στο κέντρο της πλατείας και διασκέδαζε σε παρακείμενο κέντρο.
Σε επέμβαση της αστυνομίας που δέχτηκε τηλεφωνική καταγγελία για την παράνομη στάθμευση, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε το αστυνομικό όργανο με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο κρατητήριο εκεί όπου επικαλέσθηκε  ιατρικούς λόγους και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αρτας για  εξετάσεις όπου φρουρείται.
Καλό θα ήταν το λέμε χρόνια τώρα και προσπαθήσαμε να το εφαρμόσουμε κάποτε  (επί δημαρχίας Κατραχούρα) αλλά τα συμφέροντα και η διαπλοκή, μας εμπόδισαν μέσω της τότε δημοτικής αρχής  όταν τοποθετήσαμε μπάρες στις εισόδους της πλατείας  και του πεζόδρομου για να ρυθμιστεί επιτέλους το θέμα της οδού Μπιζανίου  στον λεγόμενο στα χαρτιά πεζόδρομο!
Αυτοί που διαμαρτύρονται τώρα κάποτε έσπαζαν  νύχτα τις μπάρες και τα κολονάκια!!!!
Είναι μεγάλο χάλι και μεγάλη παρακμή ο πιο κεντρικός δρόμος της Φιλιππιάδας να έχει αυτή την εικόνα!
Ξεκίνησε μια προσπάθεια να μπει τάξη αλλά με τι τρόπο μπορείς να αστυνομεύσεις 24 ώρες το 24 άωρο  ένα μόνο δρόμο! Χρειάζεται ένα αστυνομικό τμήμα μόνο για αυτή την δουλειά και ούτε το πρόβλημα λύνεται έτσι με αστυνόμευση!
Ας μην ξεχνάμε πολύ σύντομα ανοίγουν και άλλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος  στον συγκεκριμένο δρόμο και το πρόβλημα θα πάρει πολύ μεγάλη διάσταση.
Οσονούπω πρέπει να βρεθεί λύση εκ μέρους της δημοτικής αρχής και σύντομα μάλιστα.!
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τι κάνει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!