Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τη στήριξή του σε 4 ακόμη υποψήφιους δημάρχους για τις δημοτικές εκλογές

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των διαδικασιών που περιγράφονται στην 7η Εγκύκλιο με θέμα την εξειδίκευση της διαδικασίας για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για Δήμους, ανακοινώνεται η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής σε άλλους 4 υποψήφιους Δημάρχους εν όψει των δημοτικών εκλογών, τον Μάιο.
Ειδικότερα:
Για το Δήμο Αρταίων, στον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη 
Για το Δήμο Δραπετσώνας-Κερατσινίου, στον υποψήφιο Δήμαρχο Παντελή Καμά.
Για το Δήμο Κορυδαλλού, στον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη.
Για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη.

Για τον Δήμο Ηγουμενίτσας, συνεχίστηκαν οι διαβουλεύσεις μετά την αποστολή του αρμοδίου Κλιμακίου με σκοπό την σύνθεση και την δημιουργία ενός ισχυρού ψηφοδελτίου.
Αποτέλεσμα αυτών ήταν η διάθεση του Παναγιώτη Νταή και του Γιάννη Γόγολου να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο των 2 με επικεφαλής τον Γιάννη Γόγολο και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του, του Παναγιώτη Νταή.
Όπως αναφέρει το ΚΙΝΑΛ, πρόκειται για δύο εξαιρετικά στελέχη, τόσο για τον Παναγιώτη Νταή με εξαιρετικό βιογραφικό, ο οποίος θέτει το πολιτικό του κεφάλαιο στην ενότητα του χώρου και στην ισχυρή διεκδίκηση του Δήμου Ηγουμενίτσας, όσο και του έμπειρου και με ισχυρή Δημοτική παράταξη Γιάννη Γόγολου, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις νικηφόρας πορείας στον Δήμο Ηγουμενίτσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!