Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Τραγωδία σε χωριό μετά την αποκάλυψη νεαρού ότι είναι χορτοφάγος

Στο πένθος έχει βυθιστεί ένα χωριό της Θεσσαλίας, μετά την αποκάλυψη ενός νεαρού ότι είναι χορτοφάγος.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ένας 25χρονος νεαρός που είχε πάει στο χωριό της οικογένειας του για τις γιορτές, αρνήθηκε στο οικογενειακό τραπέζι να φάει κρέας, ανακοινώνοντας ότι είναι χορτοφάγος.

«Επικράτησε πανδαιμόνιο» λέει ένας συγγενής του νεαρού που βρισκόταν στο τραπέζι. «Η μητέρα του χτυπούσε το χέρι της στο στήθος φωνάζοντας «τι κακό ήταν αυτό που μας βρήκε χρονιάρες μέρες», ο πατέρας του δακρυσμένος είχε μείνει ακίνητος με απλανές βλέμμα, μια θεία χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο. Η γιαγιά σηκώθηκε και άρχισε να ψέλνει Τη Υπερμάχω αλλά έχει αλτσχάιμερ, το κάνει συχνά.»

Η είδηση μέσα σε λίγα λεπτά έκανε το γύρο του χωριού, ενώ λίγο αργότερα έκανε και δεύτερο για όσους δεν είχαν ενημερωθεί με τον πρώτο. Ορισμένοι κάτοικοι μάλιστα άκουγαν για πρώτη φορά τη λέξη, όπως κάποιοι ηλικιωμένοι στο καφενείο. «Χορτουφάγους; Τρώει χόρτα δηλαδή; Βουσκάει;» είπε χαρακτηριστικά ένας παππούς, ενώ όταν του εξήγησαν άρχισε να κουνάει οργισμένος τη μαγκούρα του, φωνάζοντας ότι μόνο στην κατοχή έτρωγαν χόρτα γιατί δεν υπήρχε κρέας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο σπίτι έχει μεταβεί και ο παπάς του χωριού κουβαλώντας τον έξτρα λαρτζ σταυρό που βγάζει μόνο στον Επιτάφιο το Πάσχα.

Όπως λένε οι γείτονες της οικογένειας, ο νεαρός δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. «Και του κοντοσούβλι του έτρωγ’, κι τ’αρνιά κι απόλα. Κανείς δεν είχε φανταστεί οτι θα γίν’ απ’αυτούς τους βετζιτέριαν.»

tovatraxi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!