Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ-Χαρά, ευχές και πλούσια δώρα μοίρασαν η Δημοτική Ραδιοφωνία και οι επιχειρήσεις, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς


100 και πλέον, ποικίλα και πλούσια δώρα μοίρασαν την παραμονή Χριστουγέννων σε μια γιορτή για την πόλη, η Δημοτική Ραδιοφωνία και οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στο πλαίσιο δράσης για την στήριξη της τοπικής αγοράς, δίνοντας μαζί με ευχές και πολύ χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 
Παρόλο που ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος η γιορτή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία με τους...
παρευρισκόμενους να παραμένουν στο χώρο μέχρι να κληρωθεί και το τελευταίο δώρο παρά το ψιλόβροχο που έπεφτε. 
Το δικό τους χριστουγεννιάτικο τόνο στην γιορτή έδωσε το νεανικό συγκρότημα KrotalArta από την Άρτα, ενώ η Φιλαρμονική Ορφέας έπαιξε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
 Τις ευχές του προς όλους για καλά Χριστούγεννα έστειλε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές ο Δήμος κάνει ότι μπορεί για να χαρίσει γιορτινές στιγμές αγάπης και αλληλεγγύης σε μικρούς και μεγάλους.
Στη γιορτή μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Ευάγγελος Γιαννουλάτος, ο Αντιδήμαρχος Λούρου Χαράλαμπος Κακιούζης , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Γεράσιμος Ντίτσος οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με κατοίκους και επισκέπτες.
 Οι δράσεις να σημειώσουμε που γίνονται καθημερινά από συλλόγους, φορείς με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χαράς είναι δωρεάν. 
Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Ραδιοφωνία και οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας, θα φέρουν και πάλι τον ΑΪ Βασίλη στο Χριστουγεννιάτικο χωριό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και σας περιμένουν όλους στις 11.30 π.μ με πολλά και πλούσια δώρα, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί το 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!