Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Τα κενά λάβαρα ελλείψει πραγματικού προστάγματος , είναι ό,τι πιο παλιό υπάρχει!

Η ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΝ  ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 
Ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα δεν διέθετε στελέχη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και επομένως τώρα που χρειάζεται ως κυβερνών κόμμα να δείξει την πολιτική του υπεροχή δεν μπορεί. 
Αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα ήταν συνεχώς κόμμα διαμαρτυρίας, συγκυρίας και δεν αναδείκνυε στελέχη του που θα μπορούσαν να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες σε δήμους και περιφέρειες. 
Είναι γιατί πάντα ως κόμμα διαμαρτυρίας έβλεπε τα κινήματα που έχουν θεσμικό χαρακτήρα και όχι χαρακτήρα του «δρόμου» απέναντί του, τα οποία ποτέ δεν προσέγγισε και ποτέ δεν υποστήριξε. 
Από την στιγμή όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να γίνεται κόμμα αστικό, κυβερνητικό και κατάλαβε τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην εξουσία με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ό,τι δηλαδή είχαν καταλάβει και όλα τα άλλα κόμματα που έχουν περάσει από την ίδια θέση, δεν φρόντισε να αναδείξει στελέχη που θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο στις τοπικές κοινωνίες και τώρα έρχεται να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με καθυστέρηση. 
Αποδεικνύεται ότι δεν διαθέτει στελέχη γιατί «ανακυκλώνει» τους ίδιους και τους ίδιους. 
ΟΠΩΣ  ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΖΑΨΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!
Σε άλλες περιπτώσεις, πάλι, τοποθετεί υποψηφίους με χαμηλά προσόντα πάλι για να βγάλει την υποχρέωση, ενώ σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις η δυστοκία που παρατηρείται είναι ενδεικτική της κατάστασης που αντιμετωπίζει.
 Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, όμως, αδυνατεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει μέσα από συναινετικές διαδικασίες πρόσωπα που θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο. 
Η περίπτωση του Δήμου Ζηρού είναι μία από αυτές!
Επιθυμούν μη έχοντας την ικανότητα συγκρότησης ψηφοδελτίου να κατέλθουν με τους πάλαι ποτέ Γερμανοτσολιάδες , προδότες και όλα τα συναφή μαζί στις δημοτικές εκλογές!
Διαχωρίζουν βέβαια την περιφέρεια γιατί εκεί έχουν υποψήφιο που αφού έκανε θητεία " και"πρακτική" στο ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη τετραετία, έκανε μια ακόμη μεταγραφή και ηγείται του ορφανού πλέον από στελέχη ΣΥΡΙΖΑ  Περιφέρειας!
Εδώ στον Δήμο Ζηρού ξαφνικά μας αγάπησαν και ζητάνε κοινή κάθοδο χωρίς  να ντρέπονται και χωρίς να θυμούνται ότι πριν 4 χρόνια μας έλεγαν κλέφτες και λωποδύτες!
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι  από το ΚΙΝΑΛ που χαριεντίζονται γιατί έτσι ήταν μαθημένοι τόσα χρόνια να λειτουργούν για "ίδιον συμφέρον".
Δεν καταλαβαίνουν και δεν γνωρίζουν ότι ο μισός ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει Καλαντζή και ο άλλος μισός Γιολδάση από τον πρώτο γύρο;
Ας καταλάβουν ορισμένοι ότι δεν υπάρχει προγραμματική , πολιτική και ιδεολογική σύγκληση ούτε ακόμα και με συμφωνία σε κοινής αποδοχής πρόσωπο, γιατί το σχέδιο τους είναι μετά την σίγουρη αποτυχία του εγχειρήματος να έχουν το άλλοθι ότι για όλα φταίνε οι άλλοι όπως το συνηθίζουν να λένε, και να βαδίσουν στον " συνηθισμένο" εκλογικό τους δρόμο!
Όταν λέμε συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων λέμε αυτούς που πιστεύουν σε αξιοκρατία , δικαιοσύνη και διαφάνεια και το εννοούν στην πράξη!
Τα κενά λάβαρα ελλείψει πραγματικού  προστάγματος , είναι ό,τι πιο παλιό υπάρχει!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!