Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Στην κόψη του ξυραφιού οι σχέσεις ΚΙΝΑΛ-ΔΗΜΑΡ

Στο τραπέζι πρόταση για απόσυρση των υποψηφίων της Αγ. Κωνσταντίνου από τα ψηφοδέλτια


Η αποχώρηση των στελεχών της ΔΗΜΑΡ προκειμένου να διαβουλευτούν για το «τι μέλλει γενέσθαι» σημάδεψε τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η «πέτρα του σκανδάλου», όπως αναφέρουν πηγές της Αγ. Κωνσταντίνου, υπήρξε ο «αποκλεισμός», του μέλους της ΔΗΜΑΡ και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Χρ. Μέγα από το ψηφοδέλτιο του νομού Άρτας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά την συνεδρίαση υπήρξε ένταση με τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να ζητούν να μην ανακοινωθεί την Κυριακή το ψηφοδέλτιο της Άρτας αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό. Ειπώθηκε μάλιστα ότι η απόφαση για τον κ. Μέγα δεν αλλάζει.
Μετά από αυτό ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Στέργιος Καλπάκης ανέφερε ότι «υπάρχει πρόταση στο τραπέζι από μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας για απόσυρση των υποψηφίων της ΔΗΜΑΡ από τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής» και τα στελέχη του κόμματος αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.
Συνεδρίασε η Εκτελεστική Γραμματεία
Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε ότι για να αρθεί το αδιέξοδο δεν θα πρέπει να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της Άρτας και να τεθεί το θέμα σε διαβούλευση, όπως γίνεται για άλλες περιοχές που υπάρχουν εκκρεμότητες.
Αν τώρα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της Άρτας χωρίς τον Μέγα, τότε -σύμφωνα με πληροφορίες- η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΗΜΑΡ θα εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να συζητηθεί η απόσυρση των υποψηφιοτήτων.
https://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!