Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

“Πού ήταν τα τελευταία πέτρινα χρόνια;” ο Δήμαρχος Πρέβεζας και, τώρα ζητάει την στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ!

Στην χθεσινή εκδήλωση της Ν.Ε του ΚΙΝ.ΑΛ πρέβεζας και Λίγο πριν λήξει η εκδήλωση το λόγο ζήτησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πρέβεζας, Λάζαρος Πιπιλίδης, ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε εκ μέρους του Δημάρχου κου Μπαϊλη, ο οποίος -σύμφωνα με τον κ. Πιπιλίδη- είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, ανέφερε με στόμφο ότι στις επόμενες εκλογές ο Δήμος Πρέβεζας θα είναι και πάλι στο ΚΙΝ.ΑΛ. 
Όλα αυτά μπροστά στον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεόφιλο Κετίκογλου, ο οποίος λίγη ώρα πριν ξεκαθάριζε στους δημοσιογράφους ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν έχει αποφασίσει στο Δήμο Πρέβεζας ποιον θα στηρίξει, από τη στιγμή που και ο Βαγγέλης Ροπόκης θέλει να κατέλθει ως επικεφαλής συνδυασμού στις εκλογές.
Η παρέμβαση Πιπιλίδη κρίνεται ως αινιγματική, καθώς μπαίνουν τα παρακάτω ερωτήματα:
-Προσπάθησε να εκμαιεύσει σε δημόσιο ακροατήριο ένα “χρίσμα” από το ΚΙΝ.ΑΛ. υπέρ του Χρήστου Μπαϊλη;
-Η παράταξη Μπαϊλη επιθυμεί επίσημα τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ. την ώρα που ο ίδιος ο Δήμαρχος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του περί ανεξαρτησίας;
Όταν πάντως ο κ. Πιπιλίδης αναφέρθηκε στο καλωσόρισμα του κου Μπαϊλη από το ακροατήριο ακούγονταν σχόλια όπως: “Γιατί δεν έρχεται ο ίδιος να μας τα πει;”, “Πού ήταν τα τελευταία 5 χρόνια;” κ.ο.κ.
Η αλήθεια είναι πως ο κ. Μπαϊλης αν και στηριζόμενος σε παλαιές εκλογικές αναμετρήσεις από το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παραστεί σε καμία πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ. αν και έχει προσκληθεί, σε αντίθεση με τους κ.κ. Πιπιλίδη, Κορωναίο, Ροπόκη (πριν ανεξαρτητοποιηθεί) και άλλους της παράταξής του. Και το γεγονός της απουσίας του κου Μπαϊλη έχει σχολιαστεί αρνητικότατα από τους παρόντες φίλους του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Πρέβεζα στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις.
Ο χαιρετισμός του Λάζαρου Πιπιλίδη στην χθεσινή εκδήλωση :
«Σας καλωσορίζω στην Πρέβεζα και εκ μέρους του δημάρχου μας Τάκη Μπαίλη που είναι Αθήνα και με παρακάλεσε να σας καλωσορίσω και να σας φέρω ένα μήνυμα ότι ο Δήμος Πρέβεζας και αυτόν τον Μάιο θα είναι δικός μας, θα είναι του ΚΙΝΑΛ. Με αγώνα, με προσπάθειες τόσων ετών πιστεύω θα τα καταφέρουμε και πάλι!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!