Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ο Μάρκος Μπόλαρης μιλάει για την πληθωρική γραμματέα και τη Σταρ Ελλάς στο γραφείο του

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο το τρία "ε", το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός».
Την απάντηση αυτή έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας στον Realfm, σχετικά με τον σάλο που έχει προκληθεί μετά μετά τις προσλήψεις δύο εντυπωσιακών γυναικών στο γραφείο του.
«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», πρόσθεσε ο υφυπουργός Εξωτερικών.
Οι... αιθέριες προσλήψεις που έχει κάνει στο πολιτικό του γραφείο ο Μάρκος Μπόλαρης τράβηξαν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε κάνει δύο εντυπωσιακές προσλήψεις στο πολιτικό του γραφείο.
Μετά το σάλο που ξέσπασε με την πρόσληψη της Θωμαρίτας Καλδάρα αποκαλύφθηκε χθες πως ο κ. Μπόλαρης εκτός από την πληθωρική γραμματέα είχε πάρει στο πολιτικό του γραφείο και την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Παπαρρηγοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!