Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟ

Προσπαθούν να χρίσουν μαϊμούδες υποψήφιους !


Εξελίξεις δρομολογούνται σύμφωνα με πληροφορίες μας στον Δήμο Ζηρού με δήλωση αποχώρησης υποψηφίου από την κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μάλλον, έστω και αργά, ο αθώος και σοβαρός αυτός άνθρωπος κατάλαβε οτι τα παιχνίδια αυτών που έχουν ανακηρυχθεί ως παράγοντες και που δεν αντιλήφθηκε ότι ξεθώριασαν και έχουν χάσει την αξία τους, του υπόσχονταν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Έτσι του υποσχέθηκαν ότι θα του φτιάξουν δυνατό συνδιασμό  (με το δήθεν ειδικό βάρος που έχουν στα αυτοδιοικητικά πράγματα),και ότι η επιδίωξή τους με το σενάριο του τρίτου συνδυασμού, ενάντια στην νυν Δημοτική Αρχή, ήταν αποκλειστικά και μόνο καθαρός εκβιασμός, λόγω προσωπικών τους διαφορών!
Οι παράγοντες εκείνοι λοιπόν έψαχναν απλά ένα όχημα και μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες βρήκαν το κατάλληλο πρόσωπο .....!
Ορισμένοι από αυτούς ποτέ δεν ήθελαν διάδοχη κατάσταση στα δημοτικά πράγματα ούτε φρόντισαν να το κάνουν!
Μετά από εκείνους πιστεύουν ότι είναι το χάος και έτσι ήθελαν να δρομολογήσουν την κατάσταση και σχεδόν το πέτυχαν!
Ανάλογα με τα συμφέροντά τους δημιουργούσα ανάλογο κλίμα και οργανωμένα σχήματα, τα οποία τα έθεταν υπό την καθοδήγησή τους!
Όταν όμως αυτά τα σχήματα και οι αρχηγοί τους δεν έπαψαν να τους υπολογίζουν και δήλωναν απογαλακτισμένοι, πέρναγαν στην απέναντι όχθη φτιάχνοντας Δούρειους Ίππους!
Έτσι και σήμερα είχαμε επίδοξο υποψήφιο από κάποιο blog ετεροδημότη   να θέλει με fake news να χρήσει υποψήφιο και συνδιασμό μόνο με κατά φαντασία δηλώσεις !
Ας αφήσουν όμως την κοινωνία να αποφασίσει μόνη της ποιοι θα καταλάβουν την εξουσία και ποιοι θα γίνουν πρίγκιπες και ποιοι Βασιλιάδες!
Ίσως έτσι μόνο γίνει κάπως ηθικότερη η κοινωνία και λείψει παντελώς η πολιτική χειραγώγηση και τα διευθυντήρια των τελευταίων χρόνων που άφησαν αρνητικά σημάδια στον Δήμο Ζηρού !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!