Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ο Αχιλλέας Γ. Ρίζος - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Ριζόπουλο !

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Ως εθελοντής, αλλά και ως πολίτης, που την τελευταία πενταετία ασχολείται με τα κοινά, διανύω ήδη μία θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος και εντεταλμένος σύμβουλος στο Δήμο Ζηρού.

Ως άνθρωπος της δράσης, το μόνο ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να εμπνεύσει την υποψηφιότητά μου στις Περιφερειακές εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, τον Μάιο του 2019, είναι το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου υποψηφίου Περιφερειάρχη Ριζόπουλου Σπύρου. Του έμπειρου, δυναμικού και πετυχημένου -στον ιδιωτικό τομέα- αυτού ανθρώπου, της Περιφερειακής Ανεξάρτητης παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου».

Ένα ψηφοδέλτιο, βασιζόμενο στην εγγύηση μιας πετυχημένης πορείας, τόσο του Σπύρου Ριζόπουλου, όσο και των δεκάδων στελεχών της παράταξης, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος.

Αποφάσισα να υποστηρίξω το ανεξάρτητο και γεμάτο συγκριτικά πλεονεκτήματα αξιοκρατικό σχέδιο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως αυτό διατυπώνεται στο πρόγραμμα των «Οριζόντων Ηπείρου», με βάση την «Περιφερειακότητα».

Για τους λόγους αυτούς, με αυτό τον σκοπό και τους στόχους, θα δώσω τον αγώνα μου να υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα σε Περιφερειακό επίπεδο και να εφαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε Δήμο, όπως ακριβώς το λέμε και όλοι εμείς εδώ στους «Ορίζοντες Ηπείρου». Με έργο και μόνο !

Σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, την αγαπημένη όλων μας Περιφέρεια Ηπείρου, η σιωπή σημαίνει συνενοχή!

Συμπολίτες μου,

Στις περιφερειακές εκλογές του 2019 πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στη δεκαετή καθεστωτική διοίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου, για να δώσουμε ένα ηχηρό και σαφές μήνυμα αισιοδοξίας για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την καταπολέμηση της ανεργίας.

Με την ψήφο σας αυτή θα θέσετε τις βάσεις προκειμένου να φύγουμε από την απομόνωση, ενωμένοι σαν ένας απέναντι σε όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας Ηπείρου προκειμένου να αξιοποιήσουμε τις προοπτικές, τις οποίες μας παρέχει η Ηπειρώτικη γη προς όφελος των επομένων γενεών.

Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!